Accessoires

Heeft u vragen omtrent motor onderdelen of accessoires voor uw motor? Kom naar Motorcentrum Rijen en u wordt op een professionele manier verder geholpen! Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0161-240066 of stuur ons een e-mail naar onderdelen@mcrijen.nl

Accessoires voor motoren

Natuurlijk staat uw motor op één, maar accessoires zijn vaak minstens zo belangrijk. Met de juiste motoraccessoires verhoogt u het plezier tijdens het rijden en maakt u uw motorervaring compleet. Motorcentrum Rijen is uw partner voor al uw accessoires. Voor elk model motor hebben we een uitgebreide collectie aan toevoegingen. Of u nu in het bezit bent van een naked-bike, een racer, een tourmotor, een scooter of een cruiser, bij Motorcentrum Rijen vindt u wat u nodig heeft. Breid uw motor uit met de juiste accessoires en maak er een uniek exemplaar van!

Assortiment Motorcentrum Rijen

Motorcentrum Rijen heeft een zeer ruim assortiment aan motoraccesoires. Daarbij kunt u denken aan windschermen, die u meer comfort bieden tijdens het rijden, tot engine guards. Maar Motorcentrum Rijen is ook uw partner voor kleinere onderdelen zoals spiegels, knipperlichten, hevels en stuurgewichten. Wij bieden u een selectie van de beste originele onderdelen waarmee u uw motor kunt onderhouden of kunt uitbreiden tot een persoonlijk exemplaar. Voor de echte toerrijder heeft Motorcentrum Rijen ook speciale motornavigatie en –communicatie opgenomen in haar assortiment. Uiteraard werken wij alleen met topmerken, waarmee wij u de kwaliteitsgarantie kunnen bieden die u verdient.

Officiële Dealer

Motorcentrum Rijen is een officiële dealer van Suzuki, Kawasaki, Triumph, Aprilla en Moto Guzzi. Naast de motoren die we van deze merken verkopen, leveren we ook alle motoraccessoires van deze topmerken. Als officiële dealer hebben wij de mogelijkheid om alle mogelijke accessoires van Suzuki, Aprilla en Moto Guzzi tegen een scherpe prijs te leveren. Heeft u geen motor van één van deze merken? Geen probleem! Wij helpen u ook graag verder met andere motoren. Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies of kom eens langs in onze showroom in Rijen. Laat u verrassen door de mogelijkheden en de kennis van onze medewerkers!

Motorcentrum Rijen is de specialist voor motoraccessoires.
Als officiële dealer van Kawasaki, Triumph, Suzuki, Aprilla en Moto Guzzi vindt u alles van deze, en andere, merken bij ons.

  • Nieuwe en gebruikte motoren
  • Motorservice, reparaties en onderhoud
  • Uitgebreid assortiment motorkleding
  • Wij zijn lid van de BOVAG