Bovag

Als u kiest voor een BOVAG-motorbedrijf, kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De verkopers en technici zijn net zulke motorliefhebbers als u. Zij laten zich regelmatig bijscholen en hun kennis is dus altijd up-to-date. Voor het kopen en onderhouden van een motor bent u bij een BOVAG-vakman dus in de beste handen. Gegarandeerd, want natuurlijk krijgt u BOVAG Garantie.

Motor Centrum Rijen is lid van BOVAG

Motor Centrum Rijen is lid van BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen.

Bovag

BOVAG verklaart met dit certificaat dat dit bedrijf lid is en dus het logo op de website mag voeren. Wilt u meer lezen over bijvoorbeeld BOVAG Garantie, kijk dan eens op de website van BOVAG.

BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 10.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. BOVAG is in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Immers, bedrijven die zich willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Bovendien verbinden ze zich aan het verlenen van de standaard BOVAG-garantie, zodat de consument te allen tijd terug kan vallen op het BOVAG-bedrijf. Voor de zekerheid.

Dit biedt elk BOVAG-bedrijf:

  • minimaal zes maanden garantie op de aankoop van gebruikte motoren, bij een aankoopbedrag van minimaal 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde en vanaf € 3.000,-
  • zes maanden garantie op reparatie en onderhoud.
  • gratis onafhankelijke Hulp bij klachten als u het niet eens kunt worden met het bedrijf over de uitleg en uitvoering van BOVAG Garantie of de Algemene Voorwaarden BOVAG.