Financiering

Als u de motor van uw dromen ziet dan wilt u toch niet wachten tot morgen?

Dit is ‘m. De zoektocht eindigt hier. Dit is de motor van uw dromen. En hij is z’n prijs dubbel en dwars waard. Er staat nog maar een ding tussen u en die machtig mooie machine. En dat is uw budget. NU Motorrijden helpt u op een verantwoorde wijze op de motor, dus geen verassingen achteraf, met veel vrijheid en u weet precies waar u aan toe bent.Neem ‘m mee naar huis

Het handige betaalgemak van NU Motorrijden. Een overzichtelijk betaalplan en heldere voorwaarden waarbij vrijheid en eerlijkheid voorop staan! Maandelijks betaalt u stukje bij beetje het aankoopbedrag terug (Financiering). Of het deel van het aankoopbedrag, als de motor gedeeltelijk buiten uw budget valt. Net wat u wilt. U wilt uw motor de showroom uit van Motor Centrum Rijen en weet dat het met de betaling goed komt. Samen zorgen we ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw droommachine.


Motorrijden met vrijheid

NU Motorrijden helpt u op een verantwoorde wijze op de motor, dus geen verassingen achteraf, met veel vrijheid en u weet precies waar u aan toe bent.

Betaal geen afsluit- of administratiekosten
Garantie van een vast maandbedrag en vaste rente
Altijd extra aflossen wanneer u maar wilt


Betalen zoals u wilt

NU Motorrijden heeft voor particulieren en zelfstandig ondernemers handige manieren ontwikkeld om de motor gespreid te betalen. Comfort Betaalgemak, Persoonlijk Betaalgemak en het Flex Betaalgemak. Het unieke van deze producten is dat je alleen rente betaalt over het aantal maandag dat u nodig heeft om het geleende bedrag weer terug te betalen. Doordat u extra boetevrij mag aflossen bepaalt u zelf de looptijd en bent u voordeliger uit.

Comfort Betaalgemak
Dit is een niet-doorlopend goederenkrediet voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte motor waar u direct eigenaar van bent.

Persoonlijk Betaalgemak
Net als bij een Comfort Betaalgemak maar met de extra mogelijkheid voor de aanschaf van allerlei goederen en diensten zoals bijvoorbeeld een nieuwe motorpak of werkplaatsfactuur.

Flex Betaalgemak
Geef zelf vorm aan de gespreide betaling met dit niet-doorlopend goederenkrediet voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte motor. Kies zelf uw gewenste looptijd, met of zonder aanbetaling en eventuele restwaarde en bepaal zo zelf het vaste maandbedrag.


Financiering - Let op! Geld lenen kost geld
Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice

NU Motorrijden
E info@numotorrijden.nl
T 0900 – 6686 736
T 0900 – motoren

Openingstijden
Ma t/m vrij 09.00 – 18.00 uur
do en vr avond t/m 21.00 uur
za 10.00 t/m 17.00 uur

  • Nieuwe en gebruikte motoren
  • Motorservice, reparaties en onderhoud
  • Uitgebreid assortiment motorkleding
  • Wij zijn lid van de BOVAG