TRIUMPH STREET SCRAMBLER

In de wieg gelegd voor vrijheid en plezier met meer functionaliteit en een kenmerkende Scrambler stijl die de off-road aspiraties van de nieuwste telg uit de Bonneville Street Twin familie onderstreept.

De compleet nieuwe Street Scrambler is ontworpen met veelzijdigheid  als uitgangspunt waarbij er geen enkele concessie is gedaan aan de prachtige vormgeving en details.

Volgens dezelfde eigentijdse “Custom” principes als de Street Twin heeft de nieuwe Street Scrambler het iconische Bonneville-silhouet, dat wordt gecombineerd met strakke lijnen, een minimale carrosserie, een moderne afwerking en een elegante brandstoftank.

 

De prachtige vormgeving is aangevuld met een reeks bruikbare Scrambler-kenmerken, waaronder een passagierszadel dat uitwisselbaar is met een bijgeleverd aluminium bagagerek, demontabele passagiersvoetsteunen,  “Bear Trap” voetsteunen voor meer grip voor de bestuurder en een robuuste carterbeschermplaat.

Het rijwielgedeelte, dat specifiek is voor de nieuwe Scrambler, heeft langere schokbrekers achter, een 19-inch voorwiel, een breed stuur en toegankelijke zadelhoogte. De nieuwe Street Scrambler wordt uitgevoerd met Metzeler Tourance-banden en is daarmee breder inzetbaar en biedt controle op ieder wegtype.

De nieuwe Street Scrambler is voorzien van het veelgeprezen 900-cc Bonneville-motorblok met een hoog koppel van de Street Twin, dat uitstekende prestaties levert in combinatie met een laag brandstofverbruik.

De nieuwe Street Scrambler is uitgerust met een volledig nieuw en compact hooggeplaatst dubbel-uitlaatsysteem met een uitlaatspruitstuk van geborsteld roestvrij staal, een fraai afgewerkt design en een geweldige sound.

Net als de Street Twin is de Street Scrambler een ideaal uitgangspunt voor personalisatie en zijn er meer dan 150 originele accessoires verkrijgbaar. Specifiek voor de Street Scrambler zijn de hooggeplaatste uitlaat van Vance & Hines en de schokdempers van Fox om de off-road capaciteiten van de Scrambler op een hoger niveau te brengen. Dankzij de uitgebreide keuze aan accessoires kan iedereen zijn Street Scrambler nog meer eigen maken.

Prijs is inclusief rijklaarmaakkosten

 

TRIUMPH STREET SCRAMBLER

Model:SCRAMBLER
Bouwjaar:2017
Garantie :24 maanden fabrieksgarantie
Staat:Nieuw
Uitvoering:Street/Naked

11.900,-


Vragen? Laat het ons wetenBel 0161-240066 of stuur vrijblijvend een bericht.

Koop uw motor bij Motorcentrum Rijen

  • Advies van gespecialiseerde medewerkers
  • Meer dan 600m showroom
  • Nieuwe motoren van Topmerken als Suzuki, Kawasaki, Triumph en Moto Guzzi
  • Nieuwe en gebruikte motoren
  • Wij zijn lid van de BOVAG

Motor Financieren NU Motorrijden banner

Bovag

  • Nieuwe en gebruikte motoren
  • Motorservice, reparaties en onderhoud
  • Uitgebreid assortiment motorkleding
  • Wij zijn lid van de BOVAG