vorige

TRIUMPH SCRAMBLER XC

Meer dan alleen een verbluffend moderne klassieker voor op de weg, meer dan alleen mooie iconische looksen meer dan alleen toonaangevende specificaties en prestaties, dit is echt de eerste motorfiets die dubbel inzetbaar is. De Scrambler 1200 XC is ontworpen om alles te bieden wat u nodig hebt om offroad-uitdagingen aan te gaan met zelfvertrouwen en stijl.

De Scrambler 1200 XC is gebouwd om een geheel nieuwe standaard te bepalenen combineert uitzonderlijke modern klassieke  prestaties, capaciteiten en vertrouwen op de weg met inspirerende, behendige handling en prachtige scrambler-looks van de 21ste^} eeuw. Een echte primeur in dual-purpose motorrijden, het levert verbluffende moderne mogelijkheden voor de weg en alles wat u nodig hebt om echt avontuurlijk off-road te rijden met vertrouwen en in stijl.

Aangedreven door de nieuwste krachtige 1200cc Bonneville twin-motor met een uniek ‘scrambler-geluid’. Deze gloednieuwe motorfiets is volledig uitgerust met een adembenemende mix van de hoogste technische specificaties en mogelijkheden die zorgen voor een responsieve en inspirerende rit .  En als aanvulling op de toonaangevende prestaties zorgen de geavanceerde technologie en de beste scrambler-ergonomie voor een comfortabele houding en voor superieur comfort voor de rijder zowel op de weg als off-road

En hoewel alles aan de XC prachtig is vormgegeven, gedetailleerd en ontworpen om indruk te maken, kunt u uw rit nog verder verbeteren en uw motorfiets een persoonlijk tintje geven met meer dan 80 nieuwe Scrambler 1200-accessoires en twee inspiratiesets.

Model: Scrambler
Bouwjaar: 2021
Garantie : 24 maanden fabrieksgarantie
Uitvoering: All/off/road
Financiering: Deze motor financieren
€ 16.700,-
Aangenaam, Cees en Michelle van MCRijen

Vragen over dit model?

Neem contact met ons op