vorige

TRIUMPH THRUXTON 1200 R

De nieuwe Triumph Thruxton R

Echte balans, echte kracht, echte prestaties. De nieuwe Triumph Thruxton R zijn het echte werk, de ultieme moderne klassieke caféracers. Beide hebben de fraaie, imposante en authentieke vormgeving, de balans, de kracht, het remvermogen, de prestaties en de stuureigenschappen om hun legendarische reputatie waar te maken.

Met de uitstraling van de originele Triumph-racers tillen de geheel nieuwe Thruxton en Thruxton R de moderne klassieke sportmotor naar een nieuw niveau. De fraaie strakke en imposante vormgeving wordt gecombineerd met een keur aan details van hoge kwaliteit, inclusief een slanke brandstoftank en een unieke ‘Monza’-tankdop. De Triumph Thruxton R bepalen de nieuwe norm.

Kenmerkende rijeigenschappen

Het nieuwe Thruxton-chassis en de vering zijn volledig gericht op een scherp stuurgedrag, wat past bij het uiterlijk van de caféracer. Met een clip-onstuur, verbeterde volledig instelbare vering en een 17-inch voorwiel voor verbluffend stuurgedrag en wendbaarheid, levert de nieuwe Thruxton in combinatie met Triumph’s kenmerkende rijeigenschappen een meeslepende, zinderende rijervaring.

Echte Cafe Racer

De Thruxton R tilt de rijeigenschappen naar een nog hoger niveau met een meer gefocuste rijhouding, opstaand achtereinde, grepen met een kleinere diameter en onderdelen met zeer hoge specificaties . Zo is de R voorzien van dubbele zwevende Brembo-schijven met Brembomonobloc-remklauwen en hoofdremcilinder, Showa Big Piston-voorvork,Öhlins-achtervering en Pirelli DiabloRossoCorsa-banden.

Genoemde bedragen zijn inclusief rijklaarmaakkosten.

 

Model: Thruxton R
Bouwjaar: 2020
Garantie : 24 Maanden Fabrieksgarantie
Uitvoering: Classic
Financiering: Deze motor financieren
€ 18.100,-
Aangenaam, Cees en Michelle van MCRijen

Vragen over dit model?

Neem contact met ons op