Winterstalling bij Motor Centrum Rijen

De winter staat binnenkort weer voor de deur. De tijd van het jaar dat u waarschijnlijk niet veel de weg op gaat met uw motor. Verstandig, want de kans op gladheid maakt het rijden er niet veiliger op. En zeg nou zelf, is het fijn om door sneeuw en ijzel te rijden? Nee toch? Maar waar moet u dan heen met uw motor? Het is niet verstandig om uw motor de hele winter buiten te laten staan. Zeker niet wanneer u weer wilt gaan rijden zodra het voorjaar begint. Laat daarom uw motor zijn winterslaap genieten in een mooi verzorgde stalling.

Motor Centrum Rijen biedt uw motor onderdak gedurende de winter tot 10 Maart 2017. Onze stalling is overdekt, volledig diefstalveilig en beschikt over acculaders. En dat allemaal voor een scherp tarief. Zo heeft u niet langer uw motor buiten in de kou en sneeuw staan, maar staat uw parel veilig binnen. Wij helpen probleemloos uw motor de winter door, zodat deze weer klaar is voor gebruik in het voorjaar. Maak het helemaal af met een kleine onderhoudsbeurt.

Winterstalling bij MC Rijen

Inclusief kleine onderhoudsbeurt voor € 199,-.
Zonder kleine onderhoudsbeurt voor € 89,-
Volledig diefstalveilig
Warm, droog en vorstvrij
Accu laden voor het gehele winterseizoen
Grote onderhoudsbeurt mogelijk

Maak snel een afspraak!

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen doormiddel van het contactformulier of via het telefoonnummer 0161-240066.

Reserveer tijdig want VOL=VOL

Maak hier snel een afspraak

Het stallen van uw motor kan ook gecombineerd worden met een kleine onderhoudsbeurt.
Winterstalling

  • Nieuwe en gebruikte motoren
  • Motorservice, reparaties en onderhoud
  • Uitgebreid assortiment motorkleding
  • Wij zijn lid van de BOVAG