vorige

TRIUMPH SCRAMBLER 1200 XE

De gloednieuwe Scrambler 1200 XE met topspecificaties vertegenwoordigt de ultieme vrijheid van motorrijden.  Dit is een motorfiets die ongeëvenaard is op zowel de weg als off-roadmet een rechte zithouding voor beter zicht en een ergonomisch geoptimaliseerde set-up die net zo natuurlijk op het asfalt rijdt als tijdens een avontuurlijke off-road rit , evenals (natuurlijk) volledige scrambling.

Met een prachtige combinatie van zelfvertrouwen, iconisch ontwerp en eersteklas afwerking, gecombineerd met toonaangevende on-roade capaciteiten en een geheel nieuwe benchmark in off-road-scramblingprestaties – het resultaat is ronduit adembenemend.

De specificatie van de gebruikte onderdelen, met onder andere lange veerweg Öhlins achterschokbrekers en Brembo M50-remmen, domineert zonder twijfel in deze categorie.  We hebben de XE ook voorzien van veel geavanceerde technologie om de rijder alles te geven wat nodig is om elke rit te benaderen met zelfverzekerdheid, toonaangevende functies waaronder geoptimaliseerde bochten ABS ,en tractiecontrole en 6 rijmodi waaronder Off-Road Pro.

Om de status van dit topmodel verder te weerspiegelen, zijn er vele hoogwaardige afwerkingen en details die exclusief zijn voor de 1200 XE. Demeer dan 80 aangepaste Scrambler 1200-accessoires en twee inspiratiesets helpen u bij het specificeren van uw scrambler om overal naartoe te gaan – van de stad tot touring tot scheuren in de woestijn.

Model: Scrambler
Bouwjaar: 2023
Garantie : 24 maanden fabrieksgarantie
Uitvoering: All/off/road
Financiering: Deze motor financieren
€ vanaf 19.295,-
Aangenaam, Cees en Michelle van MCRijen

Vragen over dit model?

Neem contact met ons op