Motorkleding

Als een van de snelst groeiende dealerbedrijven van Nederland blijft Motor Centrum Rijen continu innoveren. Nadat we vorig jaar onze showroom compleet hebben vernieuwd, zijn wij nu ook een unieke samenwerking aangegaan met Voordeelhelmen.nl, de grootste helmen- en motorkleding webshop van de Benelux met meer dan 70 verschillende merken! Onze kledingshop is hiervoor compleet verbouwd en vanaf nu geopend als Voordeelhelmen Rijen.

Met Voordeelhelmen Rijen combineren we het gemak en het vertrouwen van een fysieke kledingshop met de unieke pluspunten van een grote webwinkel. Hierdoor kunnen we onze klanten, zowel in de winkel als online, het breedste online assortiment motorhelmen, motorkleding en motoraccessoires aanbieden tegen de scherpste prijzen.

Door de samenwerking met Voordeelhelmen kunnen we onze klanten beter bedienen dan ooit tevoren en is onze collectie nog verder uitgebreid met diverse topmerken zoals Arai en Dainese. Hebben we ondanks onze enorme collectie een artikel toch niet op voorraad? Dan ligt deze binnen enkele dagen al in onze winkel voor een pasafspraak of we sturen het direct naar je toe. Daarnaast kun je bij Voordeelhelmen Rijen ook terecht voor de unieke Shoei Personal Fitting Service, waarbij we jouw nieuwe Shoei helm perfect op maat kunnen maken.

Bekijk ons enorme assortiment of maak direct een paasafspraak via www.voordeelhelmenrijen.nl

Motorkleding