Motorkleding

Rukka, Schuberth, Arai, Nolan, Scorpion, Rev’it, Alpinestars en HELD zijn de motorkleding merken waar je in onze showroom van 350 vierkante meter tussen kunt snuffelen. Ongetwijfeld herken je de bekende merken en zie je er enkele unieke merken tussen staan die je weinig in Nederlandse zaken tegenkomt. We hebben een bijzondere selectie voor je gemaakt van design, kwaliteit en bijzonder comfort. Een range aan topmerken waarvan we overtuigd zijn dat ze goede bescherming geven op de weg. Ideaal voor elk type motorliefhebber.

Helmen, handschoenen, laarzen en brillen

Het mag niet ontbreken, goed schoeisel om voorbereid de weg op te gaan in weer en wind. Naast motorkleding helpen we je graag met een goed passende helm, hoogwaardige laarzen en handschoenen en eventueel een bril. Waterdicht, goede bescherming en makkelijk in gebruik. Kom je om te passen, vraag dan gerust advies. De juiste maat kiezen voor een helm of schoenen blijkt niet altijd zo eenvoudig. De kans dat je een verkeerde maat koopt is aanwezig. Zonde van je centen, een te losse helm is onveilig en oncomfortabel tijdens het rijden. Meer dan 1.000 motorhelmen hebben we op voorraad in de store.

Motor kinderkleding voor de kleintjes

Je motorliefde doorgeven aan je kinderen via opvoeding kan betekenen: achterop bij pap of mam. Dan hebben zij ook goed beschermende kleiding nodig en een helm. Ook voor motor kinderkleding voor kinderen kun je bij ons terecht. We hebben een bescheiden assortiment in kinderkleding voor op de motor.