Over Ons

Het is een cliché maar motorrijden verenigt ons allemaal: dat gevoel van vrijheid wanneer je op je motor over het asfalt vliegt. Een gevoel dat je eigenlijk niet zo goed in woorden kunt omschrijven. Motorrijden geeft zo’n zelfde gevoel als je beleeft in de achtbaan op het moment van de vrij val. Een heerlijke energie explosie met adrenaline stoot en het vrijkomen van endorfine. Bijna een verslavend goed gevoel. Motorrijden brengt je niet naar je bestemming, het is je bestemming. En jij hebt het stuur in handen. Je voelt hoe de motor onder je reageert op jouw sturing. Zo wendbaar en vol grip. Je voelt het, je leeft. Motorrijden: simpelweg een liefde van een beleving. Tijdens het rijden op de weg maar het start al in de motorzaak waar jij je motor, accessoires of onderdelen koopt. Wil je die beleving zelf ervaren? De koffie staat warm.

1500 vierkante meter aan beleving tussen Breda en Tilburg

Heb je bovenstaand stuk gelezen? Dan begrijp je direct dat Motorcentrum Rijen werd gebouwd door een grote liefhebber van motoren. Cees Langeveld, startte zijn motorzaak in Rijen, een dorp tussen Breda en Tilburg. MC Rijen heeft een showroom met motoren en kleding en een motorgarage met werkplaats.

Kom langs voor:

– Nieuwe motoren, officieel dealer van: Kawasaki, KTM, Suzuki en Triumph
– Motoroccasions van oa: Aprilia, Husqvarna, BMW, Ducati, Honda, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Suzuki, Triumph, en Yamaha
– Uitgebreid assortiment motorkleding van oa: Rukka, Schuberth, Arai, Nolan, Scorpion, Rev’it, Alpinestars en HELD
– Motorservice, reparaties, schade en onderhoud inclusief ophaalservice

Nieuwe motoren op voorraad

Je bent op zoek naar een nieuwe motor. Misschien ben je online al gaan zoeken tussen de verschillende merken en types. Kom je er nog niet helemaal uit, ga dan voor je eigen comfort. Wat voor type motorrijder ben je? En waar wil je je motor voor gebruiken? Lange afstanden om te toeren, woon-werk verkeer, voor de weekend ontspanning of om mee te crossen.

Dan krijg je een beter idee welk motormerk bij jou past als rijder. Aan welke eisen moet jouw nieuwe motor voldoen? Een praktische vraag die aansluit bij de motorbeleving op de weg. Ga je voor een all-road, tour, toursport, sport of naked bike? Of ga je voor een crossmotor? Of een klassieke motor: cruiser, chopper of café-racer? Heb je dit helder, dan ben je klaar om te kijken tussen de geschikte merken, naar de verschillende modellen. Jouw design oog wil ook wat.

Motorcentrum Rijen is officieel dealer van Kawasaki, KTM, Suzuki en Triumph. Een range aan mooie steady en sterke merken. Online kun je onze nieuwe modellen zien. Kom langs of maak een afspraak wanneer je meer informatie over een type motor wil ontvangen. We geven je graag een persoonlijke rondleiding en kun je direct een testrit maken.

Motoroccasions in ons tweedehands motor aanbod

Je kent het vast, een type uit een bepaalde lijn van een jaar geleden waar geen nieuw model tegenop kan. Zo’n parel tussen de rest. De sound van de motor, het rijcomfort, de uiterlijke kenmerken tot in detail favoriet. We horen het vaker en terecht. De rijbeleving is net zo waardevol als design. Hieronder noemen we een aantal van die parels. Misschien brengen we je wel op een idee. Wees er wel snel bij om een testrit aan te vragen want de volgende occasion modellen gaan hard.

Modellen als de Kawasaki Z750 en Kawasaki ER6N zijn motoren met karakter. De scherpe lijnen met combinatiekleuren in verschillende edities maken het een fraai design. Beide naked bike modellen zijn geschikt voor zowel een starter als voor een pro. Avontuurlijke motoren die komen met veel accessoires om ze in te passen in het dagelijkse werkleven.

De Suzuki V-Strom editie blijft populair. Deze motor past zich als een kameleon aan, aan de berijder. De diverse kleursamenstellingen waarin de motor te koop is geven alle een totaal verschillende look and feel. Rijcomfort voor een avonturier, of je nou gaat toeren of dat je hem gebruikt voor woon-werk verkeer. Deze alleskunner is geschikt.

De Triumph Tiger, do we need to say more? Een sportmotor om mee op pad te gaan voor de thrill. Offroad, snelweg of stad. Prima grip met de Tiger. De Triumph Speed Triple en Triumph Street Triple zijn ook twee klassiekers waar we niet omheen kunnen. Mooi design en een goede prestatie, bekende modellen die hun imago allang bewezen hebben.

Motoren