Over Ons

De afgelopen periode is er veel geïnvesteerd in de showroom die centraal op de weg tussen Breda en Tilburg ligt. Wij zijn al vele jaren dealer van merken als Suzuki en Moto Guzzi, maar dit jaar wordt het “nieuwe-motor-assortiment” aangevuld met de topmerken Kawasaki en Triumph. Naast nieuwe modellen, bieden wij ook occasions aan. In allerlei soorten en voor diverse prijsklassen. Motor Centrum Rijen is opgericht door en voor liefhebbers van de motorsport. Dit resulteert in een uitstekende service en topkwaliteit bij reparaties in de perfect uitgeruste werkplaats. Voor vragen of opmerkingen, een onderhoudsbeurt of een reparatie; bij ons kunt u terecht bij de vele gekwalificeerde medewerkers.

Wij beschikken over een ruim assortiment aan motoren en onderdelen. Bent u op zoek naar een sportmotor? Of wilt u rijden op een cruiser, een touringmotor of een ander exemplaar? Bij motorspecialist Motor Centrum Rijen vindt u het allemaal. Onze deskundige medewerkers adviseren u van begin tot eind en zoeken samen met u de perfecte motor uit aan de hand van uw wensen. Daarnaast vindt u bij ons motorcentrum ook een collectie aan scooters, handig voor kleinere afstanden.

Motorspecialist MC Rijen

Motor Centrum Rijen is de motorspeciaalzaak voor de zuidelijke provincies van Nederland; Brabant, Limburg, Zeeland en Zuid-Holland. Wij werken met topmerken als Suzuki, Triumph, Kawasaki, Aprilia, Yamaha en Moto Guzzi. Tevens is Motorcentrum Rijen dealer van Suzuki, Triumph, Moto Guzzi en Kawasaki motoren. Naast nieuwe modellen, bieden wij ook occasions aan. Uiteraard worden deze tweedehands motoren volledig gecontroleerd op eventuele gebreken, zodat u bij de aanschaf van een occasion zeker kunt zijn van een topmodel. Bij ons bestelt u naast complete motoren ook onderdelen en accessoires. Motorcentrum Rijen is daarmee de motorspecialist van Zuid-Nederland.

Service en onderhoud

Motor Centrum Rijen is opgericht door en voor liefhebbers van de motorsport. Onze werknemers zien uw motor als een uitdaging. Dit resulteert in een uitstekende service en topkwaliteit bij reparaties. Motorcentrum Rijen beschikt over een perfect uitgeruste eigen werkplaats, waarin wij uw motor er binnen no-time weer bovenop helpen. Voor vragen of opmerkingen omtrent een eventuele onderhoudsbeurt of een reparatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Motorcentrum Rijen nodigt u graag uit om eens kennis te maken in onze vestiging, gelegen in de driehoek Breda, Tilburg en Den Bosch. Sinds kort kunt u online via deze website uw afspraak online plannen!

Waarom Motorcentrum Rijen

Showroom 29 Maart 2016

 • BOVAG Garantievoorwaarden
 • Nieuwste modellen op voorraad
 • Ruime keuze aan gebruikte modellen
 • Officiële accessoires en merk kleding
 • Originele onderdelen en accessoires
 • Gecertificeerde professionele monteurs
 • Partner van Suzuki Financial Services
 • Ook online bestellen in onze webshop

Wordt vrienden met ons op Facebook!

Bovag

 • Nieuwe en gebruikte motoren
 • Motorservice, reparaties en onderhoud
 • Uitgebreid assortiment motorkleding
 • Wij zijn lid van de BOVAG