vorige

Oranje boven! Kawasaki presenteert 2017 kleuren voor de Z1000 Supernaked

De nieuwe Kawasaki Z1000 Supernaked! Met de Z1000 heeft Kawasaki de perfecte balans gevonden tussen agressief design, baanbrekende performance en ultieme rijeigenschappen. Met zijn sensationele gasreactie en briljante rijwielgedeelte is de Z1000 een motor waar je meteen aan verslaafd raakt.

Kawasaki Z1000 Supernaked

Kawasaki Z1000 Supernaked

Voor 2017 is de meest radicale Kawasaki Z1000 Supernaked nog verder geperfectioneerd en verkrijgbaar in twee schitterende nieuwe kleuren die het Sugomi design nog beter accentueren, namelijk Metallic Spark Black/Golden Blazed Green en Burnt Candy Orange/Flat Ebony. Met name in de laatste kleur is de Z1000 een enorm opvallende en imposante verschijning.

Nieuw display met versnellingsindicator

Kawasaki zou Kawasaki niet zijn als ze de Z1000 naast de Euro4 aanpassingen niet verder zou perfectioneren. Zo kreeg de Kawasaki Z1000 Supernaked een nieuw display met versnellingsindicator en zijn de richtingaanwijzers vervangen door nog scherper vormgeven exemplaren. Het achterspatbord kreeg een nieuwe vorm voor een betere bescherming tegen opspattend water. De spiegels werden aangepast en kunnen nu onder een nog grotere hoek versteld worden.

Assist & Slipper Clutch

Verder kreeg de Z1000 een Assist & Slipper Clutch en is de achterrem nog krachtiger geworden. Naast de instelbare remhendel is nu ook de koppelingshendel vervangen door een instelbaar exemplaar. Tot slot werd het comfort van de achtervering sterk verhoogd dankzij een vernieuwd linksysteem, zonder dat dit ten koste gaat van de sublieme handling.

De 2017 Kawasaki Z1000 zal dit najaar bij de Motor Centrum Rijen staan, de prijs volgt binnenkort.
Kijk voor meer informatie op: www.kawasaki.nl