vorige

2020 Kawasaki Ninja ZX-10R en Ninja ZX-10R SE kleuren bekend

De Kawasaki Ninja ZX-10R is al jaren de maatstaf in de sportieve 1000cc klasse, zowel op straat als op het circuit. Nu krijgt Kawasaki’s superbike een geheel vernieuwde KRT kleurstelling volledig in lijn met WorldSBK machine van viervoudig wereldkampioen Jonathan Rea, terwijl de Ninja ZX-10R SE zich handhaaft als de meest geavanceerde Ninja ZX-10R ooit.

 

Ninja ZX-10R

Door de grenzen steeds verder te pushen is de Ninja ZX-10R geëvolueerd in een van de meest succesvolle superbikes.

Met de laatste evolutie is het vermogen van de 1000cc krachtbron gestegen naar 203pk met een betere verdeling van het vermogen over het gehele toerenbereik. Door motorcomponenten uit de racerij, zoals de klepbediening en de lichtgewicht krukas, klimt het blok sneller in toeren en zijn er hogere toerentallen mogelijk.

Gekoppeld aan de standaard Kawasaki Quick Shifter KQS (up en down) zorgt dit voor sensationele acceleraties. Voor wie dit niet voldoende is zijn er racenokkenassen en een volledig Akrapoviè uitlaatsysteem beschikbaar.

Het perfect uitgebalanceerde chassis wordt aangevuld met een hoogwaardige Showa Balance Free voorvork, Brembo M50 monobloc remklauwen en een uitgebreide range aan elektronische hulpmiddelen waaronder Kawasaki Cornering Management om zo een ultieme rijervaring en scherpe handling te creëren.

De Ninja ZX-10R is voor 2020 leverbaar in een geheel nieuwe KRT kleurstelling (Lime Green / Ebony).

 

Ninja ZX-10R SE

De 2020 Ninja ZX-10R SE is voorzien is van de zeer hoogstaande KECS elektronische Showa vering voor een weergaloze handling, zowel op het circuit als op de weg. Dit intelligente semi-actieve systeem past zelf binnen 0,001 seconde de demping van de hoogwaardige Showa voorvork en achter schokdemper aan voor maximale controle en vertrouwen onder praktisch alle omstandigheden. De schitterend gesmede lichtgewicht Marchesini wielen en de Kawasaki Quick Shifter KQS (up en down) maken van de Ninja ZX-10R SE de ultieme superbike onder alle omstandigheden.

De Ninja ZX-10R SE is voor 2020 leverbaar in de unieke zelfherstellende Metallic Carbon Gray / Neutron Silver / Lime Green kleurstelling die kleine krasje en slijtplekken zelf herstelt.

Performance pakketten

Voor de 2020 Ninja ZX-10R en ZX-10R SE is er het Performance pakket, bestaande uit een WorldSBK geïnspireerde carbon Akrapoviè uitlaat, kneepads en een seatcover in kleur.

De 2020 Kawasaki Ninja ZX-10R en Ninja ZX-10R SE staan vanaf december in de showroom bij de Motor Cemtrum Rijen. Prijzen worden later bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie op www.kawasaki.nl