Nieuwe Barracuda pakketten nu al een doorslaand succes

De in 2015 gelanceerde exclusieve accessoire pakketten voor de Kawasaki Z-serie van het Italiaanse merk Barracuda blijven zich bewijzen. Vorig jaar werden al 30% van alle verkochte Z800 modellen bij de Kawasaki dealers uitgerust met een Barracuda pakket.

Kawasaki Z800 Barracuda

De gehele Kawasaki Z-serie uitgerust met Barracuda pakketten

Dit jaar lijkt Barracuda zijn eigen succes te gaan overtreffen. Nu er ook pakketten worden aangeboden voor andere modellen zoals de Z1000, Z300 en de ER-6n, kan de gehele Naked-serie rekenen op een betaalbaar accessoire-set van hoogwaardig Italiaans design.

Focus op design

In eerste instantie wilde Barracuda zich enkel op de Z800 richten omdat dit de best verkochte naked in de Benelux is. Al snel bleek de vraag naar Barracuda Accessoire sets voor de andere Kawasaki modellen zo groot dat Barracuda besloot het aanbod van deze sets uit te breiden.

Het Italiaanse merk ontwerpt al jaren opvallende accessoires die een typische Italiaanse uitstraling hebben. Van knipperlichten tot handvatten en spiegels, allemaal ontworpen met respect voor het design van de bike. Met een Barracuda pakket wordt de Kawasaki uit de Naked-serie een echte blikvanger.

Scherpe prijs

Het was vorig jaar voor het eerst dat Barracuda pakketten aanbood die niet alleen speciaal voor deze modellen zijn ontwikkeld, maar ook nog eens bijzonder scherp van prijs zijn.
Los zouden deze hoogwaardige accessoires tientallen euro’s duurder zijn dan in de handige pakket-vorm. De prijzen zijn inclusief montage.

Barracuda heeft de volgende exclusieve pakketten samengesteld:

Barracuda Kawasaki Z800

Barracuda Kawasaki ER-6N

Kort nieuws…

 • Kawasaki kondigt twee com…
  Naast de Ninja H2 SX, de Z900RS CAFE en de Ninja ZX-10R SE kondigde Kawasaki op de EICMA in Milaan nog een grote verrassing voor de Europese markt aan, ....
 • Nieuwe Kawasaki Ninja ZX-…
  Naast de standaardversie en een race georiënteerde RR uitvoering introduceert Kawasaki de nieuwe Ninja ZX-10R SE, de meest hoogwaardige Ninja ZX-10R ooit met ....
 • Kawasaki verrast met CAFE…
  Onlangs onthulde Kawasaki op de Tokyo Motor Show de bloedstollend mooie Z900RS retro, op de EICMA in Milaan deed Kawasaki er nog een schepje bovenop met de ....

Nieuws op categorie

 • Nieuwe en gebruikte motoren
 • Motorservice, reparaties en onderhoud
 • Uitgebreid assortiment motorkleding
 • Wij zijn lid van de BOVAG