vorige

Benelux onthulling Rocket 3 TFC tijdens concours

Dit weekend onthulde Triumph Motorcycles, tijdens het exclusieve evenement Concours d’Elegance op Paleis Soestdijk, voor het eerst in de Benelux de Rocket 3 TFC. Deze zeer exclusieve motorfiets, waarvan er slecht 24 naar de Benelux komen (NL: 9, BE:15), was wereldwijd zo snel uitverkocht dat kopers geen mogelijkheid hebben gehad om deze motorfiets in het echt te bewonderen. Daarom heeft Triumph Motorcycles Benelux besloten dit te doen, als exclusief motormerk, tijdens het Concours d’Elegance op de koninklijke locatie van Paleis Soestdijk.

Eind december/ begin januari wordt de Rocket 3 TFC uitgeleverd aan onze dealers in de Benelux. Consumenten die de Rocket 3 TFC niet hebben kunnen bemachtigen zijn inmiddels via de pers geinformeerd over de komst van de Rocket 3 R & Rocket 3 GT. Deze laat echter nog iets langer op zich wachten alvorens bij de dealer te staan. Verkoop prijzen van de Rocket 3 TFC zijn inmiddels bekend en liggen voor Nederland op: € 34.300,- en voor Belgie op: € 29.680,-

Triumph’s legendarische Rocket 3, gelanceerd in 2004, stond bekend als een puur origineel exemplaar met meer kracht, uitstraling en koppel dan de concurrentie. Nu herdefinieert de geheel nieuwe Triumph Factory Custom Rocket 3, met een nieuw 2.500cc Triple motorblok, zijn eigen klasse met adembenemende kracht, overheersende technologie, mooie kenmerken en het hoogste niveau van premium uitrusting.