vorige

De Kawasaki News Show, een uniek motorevent dat je niet mag missen!

Kawasaki heeft onlangs aangekondigd om na het succes van vorig jaar voor de tweede keer haar eigen News Show te organiseren. De 2018 editie van de Kawasaki News Show wordt op zaterdag 1 en zondag 2 december wederom gehouden in het indrukwekkende Nationaal Militair Museum in Soest. Veel Kawasaki fans kunnen niet wachten op dit vervolg, want vele duizenden enthousiaste motorrijders hebben zich al aangemeld voor gratis toegang!

Kawasaki News Show,

Nieuwe modellen & alle kleuren

Op de Kawasaki News Show zijn alle 2019 primeurs te bewonderen, waaronder de nieuwe Versys 1000 en Versys 1000SE Adventure Tourer, evenals de nieuwe A2 geschikte Z400 Naked en de spraakmakende nieuwe Supercharged Ninja H2 SX SE+ Sport Tourer. Uiteraard ontbreken ook de nieuwe 231pk sterke Ninja H2, de ultieme Ninja ZX-10RR en de nieuwe Ninja ZX-6R 636 niet in Soest. Vanzelfsprekend zijn ook alle andere 2019 modellen in de nieuwe kleuren tijdens de Kawasaki News Show te bewonderen. Daarnaast is de nieuwste Kawasaki Clothing & Merchandise te zien en te koop in de speciale Kawasaki pop-up store.

Partners & Racers

Diverse Kawasaki partners zoals Motul en Monster Energy zijn tijdens de Kawasaki News Show prominent aanwezig. Daarnaast zijn vele Kawasaki race teams, zoals het MotoPort Kawasaki Racing Team met Scott Deroue en Robert Schotman, Team Hartog en het Gebben van Venrooy Kawasaki MX1 team present. Als klap op de vuurpijl zal ook Leon Haslam, de nieuwe teamgenoot van Jonathan Rea in het KRT Factory World Superbike Team, exclusief als gast aanwezig zijn op zondag 2 december van 11.00u tot 14.00u!

Kawasaki Legends Museum

Naast al het nieuws is er een uniek Kawasaki Legends Museum met veel legendarische klassieke Kawasaki motoren, waaronder diverse Kawasaki H2R 750cc tweetakt modellen, de iconische Kawasaki W1 650SS en diverse racemotoren uit Kawasaki’s roemrijke MotoGP verleden.

Z900RS Custom Modellen

Naast de vele racemotoren en klassiekers zullen er in Soest diverse custom modellen van de populaire Kawasaki Z900RS Modern Retro te zien zijn, waaronder de schitterende Z900RS van de beroemde Franse custombouwer MRS Oficina.

Schrijf je nu alvast in!

De toegang voor de Kawasaki News Show en het museum is gratis op vertoon van je motorrijbewijs en na pre-registratie op www.kawasaki.nl. Mensen zonder motorrijbewijs betalen het speciale Kawasaki tarief van slechts € 5,- (normale entreeprijs € 14,-).

Graag tot ziens in het Nationaal Militair Museum op zaterdag 1 en zondag 2 december 2018!