vorige

Spectaculaire introductieprijs en Performance pakket voor nieuwe Kawasaki Z900

Kawasaki maakt vandaag de spectaculaire introductieprijs van de revolutionaire nieuwe Z900 Naked bekend. Daarnaast kondigt Kawasaki een zeer aantrekkelijke Performance Kit aan voor de meest geanticipeerde Naked van 2017!

Kawasaki Z900

De nieuwe Z900

Met de compleet nieuwe Z900 introduceert Kawasaki een baanbrekende Naked met een subliem rijwielgedeelte, een ultramodern design en een fenomenale nieuwe viercilinder krachtbron. Het hoge uitrustingsniveau met onder meer een Assist & Slipper koppeling, een grafisch meervoudig instelbaar display en een modern LED achterlicht met Z-patroon sluiten naadloos aan op het schitterende agressieve Sugomi design.

De nieuwe Z900 biedt niet allen een maximale rijsensatie door een unieke combinatie van verfijnde techniek en pure kracht, maar is ook nog eens zeer toegankelijk geprijsd. De nieuwe Z900 zal namelijk begin 2017 al beschikbaar zijn vanaf € 9.999,- (incl BTW/BPM en onvermijdbare kosten).

Performance Kit

Voor wie de prestaties en looks van de Z900 naar een nog hoger niveau wil tillen is er tevens de aantrekkelijke Performance Kit, bestaande uit; Akrapovič uitlaat (Titanium of Carbon naar keuze), Smoke Windscherm, Buddyseat Cover en Tankpad. De Z900 Performance Kit is voor slechts € 899,- beschikbaar.

De nieuwe Z900 zal vanaf februari 2017 in de showroom van Motor Centrum Rijen staan, in de kleuren Pearl Mystic Gray, Metallic Flat Spark Black en Candy Lime Green Type 3.