Kawasaki GREEN DAYS – Proefrijden op uw favoriete Kawasaki!

Kawasaki GREEN DAYS – Dit weekend gaat het motorseizoen echt los met schitterend voorjaarsweer. En hoe kunt u een mooi weekend beter besteden dan door een proefrit te maken op uw favoriete Kawasaki?

Kawasaki Green Days

Kawasaki GREEN DAYS bij Motor Centrum Rijen

Altijd al eens willen ervaren hoe uw favoriete Kawasaki rijdt, of zou u wel eens een ander model willen uitproberen? Dan bent u dit weekend bij Motor Centrum Rijen van harte welkom voor een uitgebreide kennismaking met alle 2016 modellen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van de super populaire Z800, die nu standaard voorzien is van een Performance pakket met Akrapovič uitlaat? Of de sensationele Z1000 Super Naked, een rijdersmotor pur sang.

Voor wie de rijsensatie van een SuperSport wil combineren met Tourer comfort is er de unieke Z1000SX, die nu standaard geleverd wordt als Tourer Edition. Dus met schitterende Mony-Key geïntegreerde zijkoffers en de Kawasaki TomTom Rider zonder meerprijs.

Ga op avontuur

Bent u meer avontuurlijk ingesteld? Dan staat de uiterst zuinige en veelzijdige Versys 650 Dual Purpose al vanaf € 7.999,- voor u klaar. Voor de ultieme sportieve globetrotters biedt de Versys 1000 uitkomst. Dit model wordt in 2016 namelijk standaard voorzien van een Tourer pakket met Mony-Key geïntegreerde zijkoffers, een fraaie Versys tankpad en robuuste handkappen.

Kawasaki Green Days

Reserveer nu alvast uw favoriete model!

Bel 0161-240066 of neem contact met ons op!
Wij wensen u alvast een “groen” weekend!

Kort nieuws…

 • 2e kerstdag geopend!
  Op 2e kerstdag is het feest bij Motor Centrum Rijen! Want na een geweldig mooi motorseizoen willen we je graag uitnodigen voor onze kerstshow. Tijdens deze ....
 • Motor Centrum Rijen is va…
  Voeg het nummer 06-22554773 toe aan je contacten en wij reageren zo snel mogelijk op je bericht. Let op: wij beantwoorden geen telefoon op dit nummer, wilt u ....
 • Gloednieuwe Triumph Speed…
  De mooie, nieuwe 1200cc Speed Twin herintroduceert een legendarische Triumph naam en zet de nieuwe standaard voor hoe een custom roadster zou moeten rijden en ....

Nieuws op categorie

 • Nieuwe en gebruikte motoren
 • Motorservice, reparaties en onderhoud
 • Uitgebreid assortiment motorkleding
 • Wij zijn lid van de BOVAG