Kawasaki GREEN DAYS – Proefrijden op uw favoriete Kawasaki!

Kawasaki GREEN DAYS – Dit weekend gaat het motorseizoen echt los met schitterend voorjaarsweer. En hoe kunt u een mooi weekend beter besteden dan door een proefrit te maken op uw favoriete Kawasaki?

Kawasaki Green Days

Kawasaki GREEN DAYS bij Motor Centrum Rijen

Altijd al eens willen ervaren hoe uw favoriete Kawasaki rijdt, of zou u wel eens een ander model willen uitproberen? Dan bent u dit weekend bij Motor Centrum Rijen van harte welkom voor een uitgebreide kennismaking met alle 2016 modellen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van de super populaire Z800, die nu standaard voorzien is van een Performance pakket met Akrapovič uitlaat? Of de sensationele Z1000 Super Naked, een rijdersmotor pur sang.

Voor wie de rijsensatie van een SuperSport wil combineren met Tourer comfort is er de unieke Z1000SX, die nu standaard geleverd wordt als Tourer Edition. Dus met schitterende Mony-Key geïntegreerde zijkoffers en de Kawasaki TomTom Rider zonder meerprijs.

Ga op avontuur

Bent u meer avontuurlijk ingesteld? Dan staat de uiterst zuinige en veelzijdige Versys 650 Dual Purpose al vanaf € 7.999,- voor u klaar. Voor de ultieme sportieve globetrotters biedt de Versys 1000 uitkomst. Dit model wordt in 2016 namelijk standaard voorzien van een Tourer pakket met Mony-Key geïntegreerde zijkoffers, een fraaie Versys tankpad en robuuste handkappen.

Kawasaki Green Days

Reserveer nu alvast uw favoriete model!

Bel 0161-240066 of neem contact met ons op!
Wij wensen u alvast een “groen” weekend!

Kort nieuws…

 • De nieuwe Kawasaki Versys…
  Op zaterdag 23 februari zal de Kawasaki Versys 1000 SE voor het eerst te zien zijn in onze showroom en vertellen wij u graag alle ins en outs over deze ....
 • Dè Ladies motorjas van di…
  De getailleerde Luna motorjas is gemaakt van heerlijk soepel rundleer en super comfortabele stretch delen, waardoor deze jas niet alleen fijn draagt maar ook ....
 • De nieuwe Kawasaki Versys…
  De Versys 1000 is met zijn sportieve viercilinder krachtbron en sublieme rijwielgedeelte al jaren de koning van het Adventure Sport segment. Voor 2019 is deze ....

Nieuws op categorie

 • Nieuwe en gebruikte motoren
 • Motorservice, reparaties en onderhoud
 • Uitgebreid assortiment motorkleding
 • Wij zijn lid van de BOVAG