vorige

Kawasaki introduceert de 2017 Versys 650 en Versys 1000

De verkoop van de populaire Kawasaki Versys modellen blijft onverminderd doorgroeien. Zo wisten de registraties van de super zuinige Versys 650 afgelopen seizoen zelfs te verdubbelen. Reden genoeg voor Kawasaki om de Versys 650 en Versys 1000 voor komend jaar nog eens extra onder handen te nemen en nog verder te verbeteren!

17my_versys650_shot1

Versys 650

Het Versys 650 concept van sportieve looks, fantastische handling en een soepel en krachtig parallel tweecilinder blok heeft inmiddels een grote groep fans opgebouwd. En dat is niet zo gek, want met de beste vering, een uniek Mono-Key koffersysteem en een ongekend laag brandstofverbruik is de Versys veruit de meest moderne en complete motor in zijn klasse.

17kle650f_versys-650_topdown

Het 2017 model van de Versys 650 werd nog verder uitgebreid met een geïntegreerde versnellingsindicator en drie fraaie nieuwe kleurstellingen met stijlvolle graphics. Zo is er een “Metallic Flat Spark Black” variant met fraaie matzwarte delen en sportieve “Lime Green” striping. Daarnaast is er een zeer stijlvolle “Metallic Raw Titanium” variant met hoogglans zwarte accenten. Ten slotte is er voor de rijder die echt op wil vallen de Versys 650 Special Edition in het typerende Kawasaki “Candy Lime Green” met een schitterende sportieve striping.

Versys 1000

De populaire Versys 1000 Adventure Sports is een ware globetrotter met de rijeigenschappen en het comfort van een sportieve toermotor. Het perfect uitgebalanceerde stuurgedrag en de ontspannen zitpositie zorgen altijd voor een superieure controle en feedback. Standaard werd de Versys 1000 al ongekend compleet uitgerust, met onder andere een middenbok, Traction Control en verschillende Power Modes. Voor 2017 komt daar ook nog eens een geïntegreerde versnellingsindicator bij. Bovendien werd de accessoirelijn nog verder uitgebreid met een groot Touring windscherm.

17my_versys1000_shot17

Nieuw pallet aan kleuren

Vanzelfspreken vinden we ook bij de Versys 1000 een nieuw pallet aan kleuren. Allereerst is er de “Metallic Flat Spark Black” variant, afgewerkt met een fraaie rode striping. Natuurlijk ontbreekt ook de “Candy Lime Green” kleurstelling niet in de Versys 1000 range, afgewerkt met een nieuwe striping. Als klap op de vuurpijl is er de zeer opvallende “Candy Burnt Orange” kleurstelling, afgewerkt met zwarte accenten en een sportieve striping.

De 2017 Versys 650 en Versys 1000 staan nog dit jaar bij Motor Centrum Rijen.
De nieuwe prijsstellingen volgen binnenkort.