vorige

Kawasaki introduceert Performance en Tourer Kit voor nieuwe Ninja 650

De motormarkt werd compleet verrast door de komst van de revolutionaire nieuwe Kawasaki Ninja 650. Een ultra moderne Sports Tourer met een unieke combinatie van Supersport looks en dagelijkse bruikbaarheid. Onlangs maakte Kawasaki al de prijs en leverdatum van deze alleskunner bekend, de nieuwe Kawasaki Ninja staat namelijk medio januari al bij Motor Centrum Rijen vanaf € 8.299,-. Daar bovenop introduceert Kawasaki nu ook de sportieve Performance Kit en de reislustige Tourer Kit.

Kawasaki Ninja 650 Performance kit

Ninja 650 Performance Kit

Om het sportieve karakter van de Ninja 650 nog verder te benadrukken is er de Ninja 650 Performance Kit, voorzien van een “Full System” Titanium Akrapovič uitlaatsysteem, Smoke Windscherm, Buddyseat cover in kleur en een Tankpad. Door de Performance kit levert de sportieve parallel twin 2 pk meer, neemt het gewicht met 2,2 kg af en wordt de rijder getrakteerd op een fantastische, diepe sound.

De Performance Kit is beschikbaar voor alle kleuren en gaat € 1.099 ,- kosten.

Kawasaki Ninja 650 Tourer

Ninja 650 Tourer Kit

Voor wie een “kleine Z1000SX” zoekt biedt Kawasaki de Tourer Kit, waarmee je de Ninja 650 omtovert tot een heerlijk wendbare lichte reismotor waarmee u in alle comfort naar de mooiste bestemmingen rijdt. Met semi-soft zijtassen, een hoog Touring windscherm, Engine Guards, Kneepads en een Tankpad is de Ninja 650 Tourer Kit de ideale reisgenoot.

De Tourer Kit is beschikbaar voor alle kleuren en gaat € 699 ,- kosten.

Januari in de showroom

De 2017 Ninja 650 zal medio januari in de showroom van Motor Centrum Rijen staan, in de kleuren Metallic Spark Black, Pearl Blizzard White en Candy Burnt Orange.