vorige

Kawasaki presenteert 2017 Vulcan S modellen

Met de Kawasaki Vulcan S heeft Kawasaki een ware revolutie in het Cruiser segment teweeggebracht. Met zijn moderne looks, een heerlijke Parralel-Twin en een sublieme handling gaf de Vulcan S dan ook direct in zijn eerste jaar al zijn concurrenten het nakijken. Voor 2017 komt Kawasaki met maar liefst drie Vulcan S modellen en vele nieuwe accessoires, waaronder een schitterend Arrow uitlaatsysteem.

Kawasaki Vulcan S

Vulcan S

Ondanks het feit dat de Kawasaki Vulcan S al de meest moderne motor in zijn segment is, werd Kawasaki’s populaire Cruiser voor komend seizoen voorzien van diverse Euro4 aanpassingen en een nieuw display met geïntegreerde versnellingsindicator. Daarnaast kreeg de standaardversie van de Vulcan S een nieuwe matzwarte kleurstelling

Voor komend seizoen is de Vulcan S Special Edition uitgevoerd met een fraai nieuw two-tone kleurenschema, namelijk matzwart met witte accenten, die perfect wordt gecompleteerd door een oranje striping.

Naast de bovenstaande twee modellen introduceert Kawasaki voor 2017 de nieuwe Vulcan S Café, voorzien van een frisse wit-groene two-tone kleurstelling, compleet met groene accenten en een fraai “café style” windscherm.

ERGO-FIT programma

Vanzelfsprekend is voor alle Vulcan S modellen wederom het unieke ERGO-FIT programma beschikbaar, zodat iedere rijder tussen de 1m45 en 2m10 de perfecte rijpositie kan vinden. De Kawasaki Vulcan S range zal nog dit jaar bij de Motor Centrum Rijen te bewonderen zijn. De prijstellingen worden binnenkort bekend gemaakt.