vorige

Kawasaki presenteert drie baanbrekende nieuwe modellen op EICMA

Op één van de grootste Motor Shows ter wereld, de EICMA in Milaan, presenteerde Kawasaki wederom drie baanbrekende modellen voor 2017, namelijk de schitterende Z650 en Z900 Nakeds en de zeer verrassende Versys-X 300 Dual Purpose. Hiermee lost Kawasaki de belofte van twaalf compleet nieuwe modellen in twee jaar tijd verder in. Eerder dit jaar werden ook al de compleet nieuwe Ninja 650 en Z1000SX Sport Tourers, de Race Ready Ninja ZX-10RR en Ninja H2 Carbon Dream Bike gepresenteerd.

3-modellen-kawasaki

Z650 & Z900

De populaire Kawasaki Z-modellenlijn wordt nog verder uitgebreid met twee compleet nieuwe modellen die beiden de namen van legendarische Kawasaki iconen dragen.

Veertig jaar nadat de originele Kawasaki Z650 het levenslicht zag introduceert Kawasaki een compleet nieuwe variant van dit model met een schitterend modern Sugomi design en een heerlijk Parralel Twin motorblok. Met zijn lage gewicht en de beste handling in zijn klasse heeft de 2017 Kawasaki Z650 alles in huis om een absolute best-seller te worden.

Als klap op de vuurpijl presenteert Kawasaki de nieuwe Z900, een revolutionaire Naked met een subliem rijwielgedeelte en een vooruitstrevend design. Met een ultralicht Trellis frame en een nieuwe viercilinder krachtbron is de Z900 een ongelooflijke 20kg lichter en 12 pk sterker dan zijn voorganger, de uiterst succesvolle Z800.

Versys-X 300

In navolging op het enorme succes van de Versys 650 en Versys 1000 heeft Kawasaki haar Dual Purpose lijn verder uitgebreid en toegankelijker gemaakt met de toevoeging van de Versys-X 300. Een lichtgewicht Adventure die perfect aansluit op de sterke wereldwijde groei van het 300cc segment. Met zijn koppelrijke Parralel Twin krachtbron en zijn robuuste volwassen uitstraling is de jongste telg van de Versys familie nu al een motor om rekening mee te houden.

De EICMA is geopend tot en met zondag 13 november.