vorige

Het succes gaat verder met nieuwe kleuren, aantrekkelijke pakketten

De nieuwe Kawasaki Versys 650 is een groot verkoopsucces. De sportieve Dual Purpose motor was in zijn eerste jaar snel uitverkocht en is een van de bestverkochte modellen in zijn segment. Het concept van sportieve looks, fantastische handling en een soepel en krachtig parallel tweecilinder blok sloeg direct geweldig aan.

De nieuwe Versys 650 staat voor strak sturen, hoge prestaties, comfort en veel rijplezier. Hiernaast is de Versys 650 een van de zuinigste motoren verkrijgbaar (1:25 gemiddeld verbruik bij de recente Versys Energy Run!). Niet zo verwonderlijk dus dat maar liefst 75% van de Versys eigenaren de motor ook gebruikt voor woon-werk verkeer. Want wat is er mooier dan je werkdag beginnen, en eindigen, met rijden op een Versys?

Speciaal voor de Versys 650 biedt Kawasaki maar liefst drie verschillende en aantrekkelijke geprijsde accessoire pakketten aan in 2016, waarmee de motor nog comfortabeler en functioneler wordt:

Tourer Pakket:
Geïntegreerde Mono-Key koffers met binnentassen, handkappen en tankpad (€ 699,-)

Tourer+ Pakket:
Tourer pakket plus versnellingsindicator en LED mistlampen (€ 999,-)

Grand Tourer Pakket:
Tourer+ pakket, aangevuld met topkoffer en 12 volt aansluiting (€ 1.499,-)

De 2016 Versys 650 wordt medio november al leverbaar vanaf € 8.999,- in drie opvallende nieuwe kleuren die het moderne design nog beter accentueren.
• Candy Matte Orange
• Metallic Matte Carbon Gray
• Pearl Stardust White

MY16 Versys 650 Grand Tourer

MY16 Versys 650 Gray

MY16 Versys 650 Orange

MY16 Versys 650 White

Kijk voor meer informatie en diverse testverslagen op www.kawasaki.nl