vorige

Motortoertocht voor het Goede Doel 2016

Wie rijdt er mee voor het goede doel? De opbrengst van Motortoertocht voor het Goede Doel editie 2016 gaat dit jaar voor een belangrijk deel naar Familiehuis Daniel Den Hoed in Rotterdam. Het Familiehuis biedt onderdak aan familieleden van kankerpatiënten die worden behandeld in het Erasmus MC. In de directe nabijheid van het ziekenhuis kunnen deze bij ons logeren voor korte of langere tijd om dichtbij hun partner, familielid of vriend te zijn.

Motortoertocht voor het Goede Doel

Motortoertocht

U kunt zelfstandig rijden of in één van de groepen met een ervaren begeleider die de route kent. Ook kunt u kiezen voor een korte (139 km) afstand of de uitgebreide (219 km) route. Bij de start krijgt u een lekkere bak koffie van TespresZo en een vers gebakken warme wafel van Harrie’s Wafels. Onderweg stoppen we voor allerlei lekker dingen, zoals koffie bij Grand Café De Zaak, een lekkere lunch bij Kampeerboerderij De Kiek, een ijsje bij IJssalon De Smaak Chocolade en IJs. En een dosis vitaminen Bij Verhoeven.

We sluiten af bij De Heeren van Rijen en daar ontvangt u nog een aandenken. Voor de liefhebbers is er voor € 6,50 extra ook nog een heerlijke BBQ, verzorgd door Baans Catering.

Genoeg reden dus om nu direct uw tickets te kopen.

Meer informatie vind u op: http://www.motortoertochtvoorhetgoededoel.nl