vorige

Nieuwe Daytona Moto2TM 765 LIMITED EDITION

Naar aanleiding van de overweldigende positieve vraag van klanten, bevestigt Triumph Motorcycles de introductie van de ultieme editie van de legendarische, meervoudig winnaar van het Supersport kampioenschap, Daytona, die officieel wordt onthuld tijdens een speciaal persevenement tijdens de GoPro British Grand Prix op Silverstone op vrijdag 23 augustus 2019.

  • Nieuwe Daytona Moto2TM 765 Limited Edition
  • Hoogste vermogen en koppel ooit dankzij het nieuwe, van de Moto2TM afgeleide, 765cc Triple motorblok
  • Hoogste specificaties en rijderstechnologie ooit
  • Perfecte precisie, kampioenschap winnend rijwielgedeelte
  • Eerste officiële Moto2TM Dorna Sports.SL gelicentieerde motorfiets ooit
  • Gelimiteerd aantal van individueel genummerde motorfietsen, met slechts 765 voor Europa en Azië en 765 voor de VS en Canada


De nieuwe Daytona Moto2TM 765 Limited Edition vertegenwoordigt zowel de hoogste specificatie van de Britse racelegende als de unieke samenwerking met de FIM MotoGPTM World Championship.

Triumph lanceert op 23 augustus twee versies van de langverwachte nieuwe Daytona, één voor Europa en Azië en één voor de VS en Canada. Beide zijn uitgerust met het nieuwe, van de Moto2TM afgeleide, 765cc Triple motorblok in een kampioenschap winnend, sport-gericht rijwielgedeelte, en leveren het hoogste vermogen en koppel ooit van een in serie geproduceerde 765cc, plus de hoogste specificatie van uitrusting ooit, en voorzien van een Limited Edition race kleurenschema.

Reflecterend over de positie van Triumph als exclusieve motorleverancier voor de Moto2TM -klasse van het FIM MotoGPTM World Championship, en enkele van de belangrijkste ontwikkelingen van het racemotor-programma delend, worden beide modellen onthuld tijdens een speciaal persevenement op vrijdag 23 augustus op SilverStone, waar tevens de volledige specificaties en details worden vrijgegeven. Beide motorfietsen worden ook gepresenteerd in een spectaculaire parade-ronde tijdens het raceweekend, gereden door twee voormalige wereldkampioenen uit de motorsport.

Deze nieuwe Limited Edition Daytona brengt je het dichtst bij een echte Moto2TM fabrieksmotor voor op de openbare weg. Met een beperkte productie van slechts 765 stuks van elk model (Europa/Azië & VS/Canada), elk individueel genummerd, anticipeert Triumph op de sterke vraag naar deze echt unieke motorfiets.