vorige

De nieuwe Suzuki GSX-S750A: het ultieme bochtenmonster

De nieuwe Suzuki GSX-S750(Z)A is een bochtenmonster pur sang. Het gedrongen, gespierde uiterlijk van deze agressief gestylde naked bike laat geen twijfel bestaan over zijn lenigheid en over de explosieve kracht, die de 114 pk sterke viercilinder op het asfalt zet als je de gaskraan open draait.

Suzuki GSX-S750A

Compleet vernieuwd

De korte wielbasis, de scherpe stuurgeometrie en de hoogwaardige rijwielcomponenten maken zelfs de scherpste bochten tot een gemakkelijke prooi voor deze flitsende naked bike. Het agressieve streetfighter-design, dat zijn DNA duidelijk erft van Suzuki’s super-naked, de GSX-S1000A, kenmerkt zich onder meer de 10-spaaks aluminium wielen, de fraaie achterbrug, de standaard onderkuip, de fraaie zijpanelen en door de zwarte pedalen en hendels. Boven de nieuwe sportieve koplamp vind je een hypermodern LCD-dashboard, het achterlicht is voorzien van LED techniek.

Sportiviteit en rijgemak

De 2017 GSX-S750A biedt een perfecte balans tussen sportiviteit en rijgemak. Het Euro 4-motorblok is niet alleen bijzonder zuinig, maar zorgt met een riant vermogen en een breed uitgesmeerd koppel tevens voor een verbluffend snelle, lineaire acceleratie, die dankzij het nieuw ontwikkelde inlaatsysteem vergezeld gaat van een adembenemende inlaatbrul. Een sterk punt is dat de rijder daarbij te allen tijde de controle over deze uitbundige vermogensafgifte heeft dankzij een in drie standen instelbaar tractiecontrolesysteem, radiale vierzuiger-voorremklauwen, “wave” remschijven en ABS. Verder is deze GSX-S750A ook nog uitgerust met het door Suzuki ontwikkelde “Easy Start” en “Low RPM Assist”. De GSX-S750A biedt daardoor optimale controle en maximaal rijplezier!

Limited Edition GSX-S750ZA

Naast de fraaie kleuren blauw/zwart en rood, is de Suzuki GSX-S750A ook te verkrijgen in een gelimiteerde ‘Z’-versie. Deze exclusieve uitvoering is te herkennen aan de in matzwart gespoten voorvork en uitlaat. En ook de speciale wielstriping draagt bij aan de onderscheidende look van de Suzuki GSX-S750ZA.

Beide versies zijn vanaf medio februari verkrijgbaar bij Motor Centrum Rijen. De Suzuki GSX-S750A kost rijklaar: € 9.099,-, de Limited Edition GSX-S750ZA kost rijklaar: € 9.299,-