Nieuwe Suzuki SV650A: rijplezier voor iedereen

De nieuwe Suzuki SV650A maakt het rijplezier van een V-twin bereikbaarder dan ooit. Dankzij de compacte afmetingen en het lage gewicht is de populaire allrounder gemakkelijk te besturen. De SV650A is leverbaar voor de scherpe introductieprijs van € 7.299,-.

SV650AL7_Action_2-header

De Suzuki SV650A is de ideale V-twin voor motorrijders die houden van onbeperkt rijplezier. Dankzij de compacte afmetingen en slanke tank is de allrounder voor iedereen gemakkelijk en moeiteloos te besturen. Slimme systemen als Easy Start en Low RPM Assist zorgen ervoor dat de bestuurder zich volledig kan focussen op wat belangrijk is: genieten van het motorrijden.

Het Suzuki Easy Start-systeem is vergelijkbaar met dat van een auto: één druk op de knop is genoeg om de V-twin tot leven te wekken. Het nieuwe Low RPM Assist verkleint de kans dat de motor afslaat als de berijder bij een laag toerental wil optrekken. Voor het A2-rijbewijs is de Suzuki SV650A bovendien leverbaar als 35 kW uitvoering.

Laagste brandstofverbruik in zijn klasse

Suzuki heeft het 645 cc V-twin-motorblok op zestig punten verbeterd. Het vermogen is toegenomen tot 76 pk en het koppel bedraagt nu 64 Nm. Daarmee is de SV650A de krachtigste V-twin in zijn klasse, zonder concessies te doen aan efficiëntie. Het benzineverbruik van 3,84 l/100 km is lager dan dat van welke concurrent dan ook. Bovendien voldoet hij aan de emissienorm Euro 4. Natuurlijk laat de motor een sportieve sound horen.

De nieuwe Suzuki SV650A is leverbaar vanaf € 7.299,-. Medio maart staat de nieuwe V-twin in de showroom bij de dealers. In februari wordt het model gepresenteerd op de MOTORbeurs Utrecht.

Kort nieuws…

 • De nieuwe Kawasaki Versys…
  Op zaterdag 23 februari zal de Kawasaki Versys 1000 SE voor het eerst te zien zijn in onze showroom en vertellen wij u graag alle ins en outs over deze ....
 • Dè Ladies motorjas van di…
  De getailleerde Luna motorjas is gemaakt van heerlijk soepel rundleer en super comfortabele stretch delen, waardoor deze jas niet alleen fijn draagt maar ook ....
 • De nieuwe Kawasaki Versys…
  De Versys 1000 is met zijn sportieve viercilinder krachtbron en sublieme rijwielgedeelte al jaren de koning van het Adventure Sport segment. Voor 2019 is deze ....

Nieuws op categorie

 • Nieuwe en gebruikte motoren
 • Motorservice, reparaties en onderhoud
 • Uitgebreid assortiment motorkleding
 • Wij zijn lid van de BOVAG