Nieuwe Suzuki SV650A: rijplezier voor iedereen

De nieuwe Suzuki SV650A maakt het rijplezier van een V-twin bereikbaarder dan ooit. Dankzij de compacte afmetingen en het lage gewicht is de populaire allrounder gemakkelijk te besturen. De SV650A is leverbaar voor de scherpe introductieprijs van € 7.299,-.

SV650AL7_Action_2-header

De Suzuki SV650A is de ideale V-twin voor motorrijders die houden van onbeperkt rijplezier. Dankzij de compacte afmetingen en slanke tank is de allrounder voor iedereen gemakkelijk en moeiteloos te besturen. Slimme systemen als Easy Start en Low RPM Assist zorgen ervoor dat de bestuurder zich volledig kan focussen op wat belangrijk is: genieten van het motorrijden.

Het Suzuki Easy Start-systeem is vergelijkbaar met dat van een auto: één druk op de knop is genoeg om de V-twin tot leven te wekken. Het nieuwe Low RPM Assist verkleint de kans dat de motor afslaat als de berijder bij een laag toerental wil optrekken. Voor het A2-rijbewijs is de Suzuki SV650A bovendien leverbaar als 35 kW uitvoering.

Laagste brandstofverbruik in zijn klasse

Suzuki heeft het 645 cc V-twin-motorblok op zestig punten verbeterd. Het vermogen is toegenomen tot 76 pk en het koppel bedraagt nu 64 Nm. Daarmee is de SV650A de krachtigste V-twin in zijn klasse, zonder concessies te doen aan efficiëntie. Het benzineverbruik van 3,84 l/100 km is lager dan dat van welke concurrent dan ook. Bovendien voldoet hij aan de emissienorm Euro 4. Natuurlijk laat de motor een sportieve sound horen.

De nieuwe Suzuki SV650A is leverbaar vanaf € 7.299,-. Medio maart staat de nieuwe V-twin in de showroom bij de dealers. In februari wordt het model gepresenteerd op de MOTORbeurs Utrecht.

Kort nieuws…

 • Triumph viert 59-jarig be…
  Het is dit jaar exact 59 jaar geleden; 1959 het jaar van het begin van een legende, een legende die nog altijd voort duurt. 1959, het geboortejaar van de ....
 • De unieke A2 geschikte Ka…
  Goed nieuws voor A2 rijders, want de langverwachte nieuwe Kawasaki Z900 70kW staat vanaf nu in de showroom. De Z900 is niet alleen de meest populaire Naked in ....
 • Bloesemtocht 2018
  Motor Centrum Rijen wil in 2018 het nieuwe motorseizoen inluiden met een prachtige toertocht (Bloesemtocht 2018) door het mooie Brabantse land. Er is een mooie ....

Nieuws op categorie

 • Nieuwe en gebruikte motoren
 • Motorservice, reparaties en onderhoud
 • Uitgebreid assortiment motorkleding
 • Wij zijn lid van de BOVAG