vorige

Nieuwe Triumph herfst-winter kledingcollectie

In september presenteren we de nieuwe 2016 herfst/winter kledingcollectie in onze showroom. Het betreft een prachtige collectie met stijlvolle items voor zowel op de motor als vrijetijdskleding en diverse merchandising. Met de introductie van deze collectie spelen wij in op de toenemende vraag naar eigentijdse motorkleding dat geïnspireerd is op het verleden maar helemaal voor de hedendaagse motorrijder.

triumph-herfst-winter-collectie-medium

Nieuwe Kledinglijn

Eén van de kopstukken uit de nieuwe kledinglijn is ontsprongen uit de samenwerking tussen twee legendarische britse merken uit de motorindustrie, de Triumph Barbour International Jacket. Deze unieke motorjas combineert een authentieke stijl met moderne technologieën en de vereiste bescherming. Zo heeft de jas meerdere lagen en is de buitenkant gemaakt van een slijtvaste carbon stof en een uiterst soepel leer. Ook is er gedacht aan extra veiligheid door middel van subtiel geplaatste reflecterende delen waardoor geen enkele concessie wordt gedaan aan de uitstraling van de jas. Verder maken de voor Barbour kenmerkende schuin geplaatste borstzak en geruite (uitneembare) voering de jas helemaal af. De heren variant is verkrijgbaar voor € 499,- en de dames uitvoering kost € 479,-.

Naast de motorkleding brengt Triumph ook een nieuwe collectie aan vrijetijdskleding op de markt onder de namen “Custom Range” en “Restore Range”. Deze nieuwe kledinglijn speelt in opkomende custom cultuur met prachtig gestijlde items zoals het Douglas Shirt (€ 55,-); een geruit shirt helemaal gemaakt voor de hedendaagse custom liefhebber. Andere must-have’s uit deze collectie: het Ramsey Zip Sweat (€ 79,-) het Wyatt Tee en Tex Tee (beiden € 34,- per stuk).

De Triumph kleding collectie is exclusief te verkrijgen bij de officiële Triumph dealer en wordt in beperkte oplage geleverd.