vorige

Onthulling unieke Kawasaki Z650 MRS Flat Track

Kawasaki Z650 MRS Flat Track – De bekende Franse Custombouwer Oficina MRS maakte eerder al grote indruk met de bouw van een prachtige Café Racer style machine gebaseerd op de Vulcan S. Nu volgt de onthulling van een tweede samenwerking met Kawasaki Frankrijk: de Kawasaki Z650 MRS Flat Track.

Kawasaki Z650 MRS Flat Track

Kawasaki Z650 MRS Flat Track – Antoine Coulon

Antoine Coulon, Kawasaki Frankrijk: “Het eerste project in samenwerking met MRS was een doorslaand succes en bracht ons er toe om een tweede samenwerking aan te gaan. MRS is een waar kunstenaar die graag hoogstaande projecten leidt welke soms bijna onmogelijk worden geacht. Zijn know-how is op dit moment ongeëvenaard.”

MRS staat middenin de spotlights en onthult het project welke gebaseerd is op de Kawasaki Z650. Hij heeft de Z650 volledig getransformeerd tot een magnifieke Flat Track machine. Na vele uren werk vol passie weet MRS opnieuw een visueel en technisch meesterwerk neer te zetten.

Vertrouwen

Oficina MRS: “Ik wil graag Kawasaki Frankrijk bedanken voor deze tweede gelegenheid om iets unieks neer te zetten. Dit project was veeleisender in vergelijking met de vorige keer, maar het resultaat is het meer dan waard. We hebben gewerkt met wederzijds vertrouwen en ik kreeg de ruimte om mijzelf artistiek uit te drukken. Het doel was om een unieke motor te creëren en ik hoop dat het publiek dit resultaat kan waarderen”.

Kawasaki Z650 MRS Flat Track

Met zijn strakke vormgeving en spectaculaire details heeft deze machine een plek verdiend in de beroemde Studio Harcourt in Parijs. Deze fotostudio staat bekend om haar unieke verlichting en schaduwstijl, waardoor de kleuren van de Kawasaki Z650 er nog meer uit springen.

Francis Dagnan, directeur van Studio Harcourt, legt uit: “Zelf ben ik groot fan van motoren en is het een waar genoegen om foto’s van deze prachtige machine te mogen maken. We werken hard aan een zo mooi mogelijk resultaat door gebruik te maken van de techniek die onze studio in 1934 beroemd maakte, een traditie die sindsdien altijd is voortgezet. Wij bieden nu ook de mogelijkheid aan klanten om een portretfoto te laten maken samen met hun geliefde motorfiets of auto”.

De Kawasaki Z650 MRS maakt haar debuut op 10 september bij het “Chantilly Art & Elegance Richard Mille” event op het Chantilly Kasteel (60) in Frankrijk.

Kawasaki Z650 MRS Flat Track