vorige

Opening nieuwe showroom Tripumph 5 en 6 maart

Kom langs en…

  • Geniet van diverse hapjes en drankjes!
  • Ontdek de nieuwe Triumph Street Twin en Speed Triple!
  • Maak kans op een week lang Street Twin rijden en leuke andere prijzen!
  • Maak kennis met ons enthousiaste team!

Wij zijn geopend op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur
en zondag van 11.00 – 16.00 uur

Met het toetreden van Motor Centrum Rijen tot het Triumph Motorcycles dealernetwerk heeft het Britste motormerk weer voet aan de grond in de regio West-Brabant. Triumph kiest altijd voor kwaliteit, een regel die onverminderd geldt voor de keuzes binnen het dealernetwerk. De samenwerking met het ervaren en enthousiaste team van Motor Centrum Rijen, onder de bezielende leiding van Cees Langeveld, past dan ook helemaal in dit plaatje!

flyer-triumph-2016-1

Op het moment wordt er hard gewerkt om de Triumph World Store showroom helemaal klaar te krijgen, waarmee ze de twaalfde dealer in Nederland van het legendarische merk worden. Langeveld daarover: “We kunnen niet wachten om motorrijders uit de gezelligste regio van Nederland kennis te laten maken met de iconische line-up van Triumph met al die prachtige nieuwe modellen. Als liefhebbers zijn we natuurlijk fan van Triumph, het is dan ook ècht een hoogtepunt in het bestaan van Motor Centrum Rijen dat we er nu dealer van zijn. Het beste woord om ons gevoel te omschrijven is dan ook absoluut ‘trots’!”

Ook de motorfabrikant is zeer ingenomen met de nieuw aangestelde dealer. Arnold Britstra, Area Sales Manager van Triumph Benelux lachend: “We zijn enorm blij met Motorcentrum Rijen omdat ze een zeer professionele motorzaak combineren met net zo veel passie voor motorrijden als wij. Daar komt bij dat ze in Rijen de klant altijd centraal stellen, en laat dat nou net dat zijn waar Triumph ook naar streeft. Mooi dat we elkaar zo kunnen versterken!”

Op zaterdag 5 en zondag 6 maart organiseert Motor Centrum Rijen hun “GRAND OPENING”. Niet alleen is de nieuwe Triumph showroom dan klaar, ook kunnen mensen voor het eerst kennismaken met de nieuwe Street Twin en Speed Triple R.

flyer-triumph-2016-2