vorige

De premium custom Triumph Bonneville Bobber

De onweerstaanbare nieuwe Triumph Bonneville Bobber is een echte custombike uit de fabriek. Het is een geslaagde combinatie van een minimalistische stijl, een krachtige uitstraling en een functioneel ontwerp.

Triumph Bonneville Bobber

Strakke lijnen

Door een Bonneville T120 tot het hoogst noodzakelijke te strippen, blijven alleen de kenmerken van een echter bobber over: strakke lijnen en een lage zithouding, een solozadel, een breed stuur, een minimale carrosserie en koplamp, een gewelfde tank, spaakwielen, een breed achterwiel en uiteraard de onmisbare hardtail-look.

Het rijwielgedeelte, de vering en het frame zijn compleet nieuw ontworpen om een weergaloos comfortabele, vertrouwenwekkende en dynamische rit mogelijk te maken. Bovendien kunnen het innovatieve, elegant vormgegeven zadel en de meters worden afgesteld op de berijder en de rijstijl. De ‘swing cage’-hardtail-configuratie en de verborgen monoshock-vering zorgen ervoor dat de bobber net zo dynamisch en sensationeel rijdt als hij eruit ziet.

Alle elektronische componenten zijn aan het zicht onttrokken om de strakke lijnen niet teniet te doen. De rijhulptechnologiën en het verborgen katalysatorhuis van de kenmerkende rechte Bonneville-uitlaat, zijn onopvallend weggewerkt om de prachtige bobberstijl intact te laten.

Het kloppende hart van de Bobber is een toonaangevende Bonneville-motor van 1200cc met hoog koppel en een speciale Bobber-instelling om het koppel en vermogen in het lage toerenbereik nog verder op te drijven. Twee schuin afgezaagde peashooter-dempers en een unieke dubbele luchtfilterkast en filters zijn verantwoordelijk voor het rauwe hotrod-geluid van een onmiskenbare Bonneville.

Voor de Bonneville Bobber zijn ruim 150 accessoires leverbaar om hem nog mooier en unieker te maken.