vorige

Prijs bekend nieuwe Kawasaki Ninja 1000SX

De nieuwe Ninja 1000SX is de grondlegger van het moderne Sport Touring segment en biedt superbike performance met het comfort van een tour machine. Naast alle motorische vernieuwingen en de dynamischere styling biedt de nieuwe Ninja 1000SX meer comfort, cruise control, quickshifter, geïntegreerde rijmodi, een TFT-kleurendisplay en smartphone connectiviteit. Met dit rijke aantal vernieuwingen is de Sport Tourer klaar voor 2020.

Krachtige Kawasaki Ninja 1000SX

Het soepele en krachtige 1.043cc 4-in-lijn blok met 111 Nm koppel is compleet vernieuwd en uitgerust met elektronische gaskleppen voor een nog soepelere gasresponse. Het blok wordt verder ondersteund door moderne features zoals Elektronische Cruise Control, een standaard Quick Shifter, 4 Geïntegreerde rijmodi met een combinatie van KTRC- en Power Modes, Intelligent antiblokkersysteem en Kawasaki’s unieke Cornering Management functie.

Ondanks zijn scherpe design en sportief stuurgedrag zijn lange reizen een plezier op de Ninja 1000SX.

Met de dikkere zadels en een nieuw ontworpen, in vier standen verstelbaar, windscherm is het comfort nog verder verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Met het oog op langere reizen zijn er onder andere een mono-key koffer set, verwarmde handvatten en een USB aansluiting als accessoire verkrijgbaar.

Medio februari staat de Ninja 1000SX bij Motor Centrum Rijen in de showroom vanaf €15.849,- in de kleuren:

  • Emerald Blazed Green / Metallic Carbon Gray / Metallic Graphite Gray
  • Pearl Blizzard White / Metallic Carbon Gray / Metallic Spark Black
  • Metallic Graphite Gray / Metallic Diablo Black (vanaf €16.049,-)

Sport en Touring; de 2020 Ninja 1000SX is met recht een sportieve machine en reismotor in één.