vorige

Prins William bezoekt Triumph fabriek

Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid (Prins William), de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

Nieuwste modellen

Prins William bekeek tijdens zijn bezoek onder andere de nieuwe spuitfaciliteiten en nam plaats in het zadel van een van Triumph’s nieuwste modellen, de Tiger 1200. Daar de Prins zelf een enthousiast motorrijder is kon hij de verleiding dan ook niet weerstaan om de motor eens uit te proberen. Verder op het programma stond uiteraard een rondleiding door de fabriek en een bezoek aan het nieuwe bezoekerscentrum dat afgelopen najaar haar deuren opende voor het publiek.

Union Jack

Later op de dag onthulde Prins William van Cambidge nog een bijzondere brandstoftank met “Union Jack” design, dat speciaal voor deze gelegenheid en ter ere van het nieuwe bezoekerscentrum met de hand geschilderd werd door een van Triumph’s eigen verfspecialisten.

Triumph CEO, Nick Bloor, die de Prins persoonlijk rondleidde, vertelde; “ Het was een bijzonder moment om zijne Koninklijke Hoogheid te mogen ontvangen hier in Hinckley. Met trots heb ik het resultaat van jaren hard werken kunnen tonen, mijn dank gaat dan ook uit naar iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd.”