vorige

De spraakmakende Supercharged Ninja H2 SX nu bij MC Rijen

De compleet nieuwe Supercharged Ninja H2 SX is zonder twijfel één van de meest opzienbarende modellen voor 2018. Deze sensationele en kwalitatief zeer hoogwaardige motorfiets geniet van een ongekende belangstelling bij het grote publiek. Voor belangstellenden is er tevens goed nieuws, want vanaf nu is de nieuwe Ninja H2SX te bewonderen bij Motor Centrum Rijen.

De spraakmakende Supercharged Ninja H2 SX nu bij MC Rijen

Supercharged Ninja H2 SX

De H2 SX is uniek in zijn klasse en biedt sensationele rijeigenschappen gecombineerd met Kawasaki’s legendarische Supercharger technologie en touring kwaliteiten. Het veelzijdige motorkarakter van de H2 SX biedt een geweldig koppel onderin, een krachtig middengebied en de intense acceleratie van een Supercharger. Daarbij beschikt de rijder over de nieuwste high-tech applicaties zoals het fameuze Kawasaki tractiecontrolesysteem (KTRC), wheelie controle, Power modes, instelbare motorremfunctie (KEBC), Cruise Controle, ABS (KIBS) en de unieke Kawasaki Cornering Management functie (KCMF). Daarbij beschikt de SE-versie over een multifunctioneel TFT display, Cornering Lights, Kawasaki Launch Control Mode (KLCM), Kawasaki Quickshifter (KQS), stalen remleidingen en gepolijste wielen.

Kom langs bij Motor Centrum Rijen

Motor Centrum Rijen staat klaar om de motor aan u te presenteren. Laat u uitgebreid informeren over alle technische aspecten van deze state of the art toermachine en maak direct van de gelegenheid gebruik om een afspraak te maken voor een onvergetelijke proefrit.

De 2018 Kawasaki Ninja H2 SX is beschikbaar vanaf € 21.799,-