vorige

Suzuki GSR750 ABS Street Xtreme zet de toon in Street-segment

Extreem scherp design, extreem scherpe prijs, de Suzuki GSR750 ABS Street Xtreme!

Suzuki trapt het aanstaande motorseizoen extra sportief af met de nieuwe Suzuki GSR750 ABS Street Xtreme. Een motorfiets ín het hart van het Street-segment mét het hart van een Supersport-motor, namelijk dat van de befaamde Suzuki GSX-R750. Het design is opvallend scherp, evenals zijn prijs. Suzuki levert de nieuwe Suzuki GSR750 ABS Street Xtreme vanaf € 8.999,-.

Suzuki GSR750 ABS Street Xtreme

De nieuwe Suzuki GSR750 ABS Street Xtreme is voor een extra sportieve look onder meer voorzien van een stoere titanium GP-uitlaat met uitneembare dB-killer en montage- en beschermdelen van carbon. En ook de standaard korte verlichte kentekenplaathouder, de heldere LED-mini-richtingaanwijzers en onderkuip benadrukken het dynamische design.

Ook als exclusieve Suzuki GSR750 ABS Street Xtreme Z-uitvoering

Suzuki biedt voor de GSR750 ABS Street Xtreme de keuze uit twee kleuren: matzwart en blauw met stijlvolle graphics. Voor € 400,- extra levert Suzuki de motor in een exclusieve Z-uitvoering. Deze is uitgevoerd in de bekende Suzuki Racing-kleuren blauw/wit en uitgerust met goudkleurige geanodiseerde voorvorkpoten, een matzilveren stuur, een rode veer van de achterschokdemper en een blauwe ketting.

Sportief, doch comfortabel

De Suzuki GSR750 ABS, die de basis vormt van de GSR750 ABS Street Extreme, biedt een sportieve, doch comfortabele zitpositie in combinatie met de power van het viercilinder motorblok van de GSX-R750, de grondlegger van het Supersport-segment. De geweldige rijbeleving is ongekend en typisch Suzuki. De prijzen van de Suzuki GSR750 ABS beginnen bij € 8.299,-.