vorige

Suzuki presenteert de volledige 2017 line-up

Vorige maand introduceerde Suzuki al een gedeelte van haar ijzersterke 2017 line-up, met de komst van de nieuwe V-Strom 650(XT)A, V-Strom 1000(XT)A, GSX-S750A, GSX-R1000(R)A en GSX-R125. Tijdens de EICMA motorshow in Milaan presenteert Suzuki nu haar volledige gamma, aangevuld met modellen in de steeds populairder wordende lichtere klasse.

zoyrxzojc

Burgman 400A

De 2017 Burgman 400 ABS heeft een volledig nieuw design dat zowel sportief als stijlvol is. Zo heeft deze LED verlichting rondom met geïntegreerde dagrijverlichting in de koplamp. Ook de nieuwe matzwarte uitlaat geeft de Burgman 400A een stoere uitstraling. Door de slanke en compacte bouw is deze lichter dan z’n voorganger en zorgt voor nog betere rijeigenschappen en wendbaarheid.

suzuki-burgman-400-2017-mcrijen

Luxe, comfort en gemak
Burgman staat voor luxe, comfort en gemak van het allerhoogste niveau. Door de nieuw gevormde dikkere buddyseat met verstelbare rugsteun is het rijcomfort verder verbeterd. Ook het grotere 15 inch voorwiel en de unieke “Link-type Monoshock” achterschokbreker zorgen voor een perfecte stabiliteit. De Burgman 400A is verder voorzien van vele praktische eigenschappen voor dagelijks gebruik, zoals een 12-Volt aansluiting, royale opbergvakken van totaal bijna 50 liter, een parkeerrem en solide bevestiging voor een kettingslot.

Het motorblok is voorzien van een groter luchtfilterhuis en een Iridium bougie, voor een nog betere gasreactie en acceleratie in het lage een midden toerengebied. Door de Euro-4 normering en de “ECO Drive Indicator” is de Burgman 400A bovendien nog zuiniger geworden.

De Burgman 400A is leverbaar vanaf voorjaar 2017 in de kleuren mat grijs (PGZ), wit (YWW) en mat zwart met rode velgen (YKV). De consumentenadviesprijs wordt later bekendgemaakt.


V-Strom 250A

De nieuwe 2017 V-Strom 250 ABS heeft alle kenmerken van de populaire V-Strom familie. Deze nieuwe “Sport Adventure Tourer” combineert een briljante lichte handling met krachtige prestaties en maximaal comfort en gemak voor dagelijks gebruik. Dankzij de rechtop zitpositie en geoptimaliseerde windbescherming gaat de V-Strom 250A ook lange afstanden niet uit de weg. Dankzij de grote 17 liter tank en het toonaangevende lage verbruik, is de actieradius maar liefst 500 kilometer!

Suzuki V-Strom 250A

Multi Function
De V-Strom 250A is voorzien van een LCD “Multi Function” display, 12-Volt aansluiting en LED achterlicht. Onder de grote aluminium bagagedrager kan een originele geïntegreerde kofferset eenvoudig worden bevestigd. Daarnaast mogen handkappen en een middenbok natuurlijk niet ontbreken in het programma van originele accessoires.

Het onmiskenbare ontwerp van de V-Strom is ook toegepast op de V-Strom 250A. De standaard onderkuip en robuuste koplamp benadrukken Suzuki’s off-road afkomst. Daarnaast maken heldere richtingaanwijzers, Wave-remschijven en fraaie 10-spaaks wielen de V-Strom 250A compleet.

De V-Strom 250A is medio 2017 leverbaar in de kleuren zwart (YAY) en zwart/geel (YAY/YWT). De consumentenadviesprijs wordt later bekendgemaakt.


GSX250RA

De nieuwe 2017 GSX250R ABS combineert de sportieve GSX-R styling met de comfortabele zithouding en het gemak van een lichte naked bike. Het parallel-twin motorblok dat voldoet aan de Euro-4 normering levert een hoog koppel, een toonaangevend laag verbruik en een actieradius van bijna 500 kilometer.

Suzuki GSX250RA

Bijzonder
Dankzij het volledige kuipwerk is de GSX250RA een bijzonder stijlvolle verschijning. Ook de clip-on stuurdelen, de 2-delige buddyseat, heldere richtingaanwijzers en LED dagrijverlichting en achterlicht benadrukken het prachtige design. Daarnaast zijn de fraaie 10-spaaks wielen voorzien van Wave remschijven en heeft de GSX250RA een uitgebreid LCD display.

De GSX250RA is vanaf medio 2017 leverbaar in de kleuren zwart (YAY) en blauw (QHV). De consumentenadviesprijs wordt later bekendgemaakt.


GSX-S125A

De nieuwe GSX-S125A is geïnspireerd door de GSX-S750A en GSX-S1000A en deelt het frame en het motorblok met de nieuwe GSX-R125. Dit levert een unieke combinatie van een lichtgewicht naked bike met de beste acceleratie in z’n klasse. De lage comfortabele zitpositie, de compacte wielbasis en de slanke bouw zorgen voor een perfecte controle en wendbaarheid. Bovendien is het motorblok extreem zuinig en voldoet deze aan de Euro-4 normering.

Suzuki GSX-S125A

Sportief
De standaard onderkuip en zijpanelen geven de GSX-S125A een sportief uiterlijk. De kenmerkende LED koplamp met dagrijverlichting en het LCD display benadrukken de geavanceerde technieken van de GSX-S125A. Verder is deze voorzien van het “Shutter Key Lock” beveiligingssysteem en Suzuki Easy Start voor extra gebruiksgemak.

De GSX-S125A is medio 2017 leverbaar in de kleuren zwart (291) en blauw (YSF). De consumentenadviesprijs wordt later bekendgemaakt.