vorige

Suzuki specials met Supersport-hart!

Suzuki GSX-S1000 ABS Street Xtreme en GSX-S1000F ABS Touring
Suzuki biedt met de nieuwe GSX-S1000 ABS Street Xtreme en GSX-S1000F ABS Touring het beste van twee werelden. Beide speciale uitvoeringen zijn uitgerust met het krachtige motorblok van de Supersport-motor GSX-R1000. Ze combineren dit met een extra krachtige naked look dan wel met extra rijcomfort en gemak. De prijzen beginnen bij € 14.499,- respectievelijk € 14.999,-.

GSX-S1000 ABS Street Xtreme

Suzuki geeft de GSX-S1000 ABS Street Xtreme een bijzonder sportieve uitstraling door de motorfiets in het Street-segment standaard uit te rusten met een titaniumkleurige Yoshimura R11-uitlaatdemper met carbon eindkap, witte LED-mini-richtingaanwijzers, een korte verlichte kentekenplaathouder, stijlvolle Rizoma-spiegels en een in matzwart uitgevoerde duoseat-cover.

Sportief rijcomfort en functioneel

De Suzuki GSX-S1000F ABS Touring is er met name voor de sportieve avonturier. De motorfiets biedt sportief rijcomfort en is functioneel. Suzuki voorziet hem van praktische accessoires waaronder een soft luggage zijtassenset met binnentassen en een Quick-Lock montagesysteem. Een speciaal ritssysteem maakt het mogelijk de inhoud van de zijtassen te vergroten van 28 naar 42 liter. De helm kan naar wens opgeborgen worden in de duoseat-tas (24-36 liter) met meerdere opbergvakken. Verder is een TomTom Rider 40-navigatiesysteem standaard.

ZqlwhhlJubB

Supersport-beleving

Wat de Suzuki GSX-S1000 ABS Street Xtreme en GSX-S1000F ABS Touring gemeen hebben, is de Supersport-beleving van de legendarische GSX-R1000 en zijn sublieme handling. En behalve de genoemde accessoires zijn ook een full LCD display, Brembo-remmen, een Renthal-stuur en Traction Control standaard.

De Suzuki GSX-S1000 ABS Street Xtreme en GSX-S1000F ABS Touring zijn leverbaar in de kleuren blauw, matgrijs en rood/zwart.