vorige

Suzuki SV650A Street Xtreme nu ook in het zwart, wit en rood

De nieuwe Suzuki SV650A maakt het rijplezier van een V-twin bereikbaarder dan ooit. Dankzij de compacte afmetingen en het lage gewicht is de populaire allrounder gemakkelijk te besturen. Bovendien is de SV650A krachtiger én zuiniger dan al zijn concurrenten.

De Street Xtreme tilt dit concept naar een nog hoger niveau met zijn extreem coole looks! Hij heeft een rasechte streetfighter-uitstraling dankzij de matzwarte multi-reflector koplamp met LED-positielichten en de fraai gevormde matzwarte onderkuip. De scherpe lijnen, de witte velgstriping en de originele SV-velgstickers onderstrepen het levendige karakter nog eens. Bovendien kan het sportieve pakket extra compleet worden gemaakt met diverse aantrekkelijke accessoires.

Slimme systemen als Easy Start en Low RPM Assist zorgen ervoor dat de bestuurder zich volledig kan focussen op wat belangrijk is: genieten van het motorrijden.

Suzuki SV650A

De SV650A Street Xtreme is naast blauw nu ook leverbaar in de kleuren matzwart, wit en rood voor een rijklaar prijs van € 8.099,-