vorige

Suzuki zet beleving centraal tijdens de MOTORbeurs

Tijdens de MOTORbeurs Utrecht 2018 van 22 – 25 februari is Suzuki Motoren aanwezig met een compleet nieuw concept waarin Beleving centraal staat. Op de Suzuki-stand in hal 7 van de Jaarbeurs draait alles om zien, doen, ontdekken en beleven.

Motorbeurs

Suzuki rijden is een ultieme beleving die met niets te vergelijken valt. En dat toont Suzuki vier dagen lang tijdens de MOTORbeurs. Op de stand vinden lezingen van experts plaats over techniek, motorreizen, racing en tuning. Daarnaast is de complete Line up 2018 met accessoirepakketten te zien en staan er MotoGP motoren op de stand. Ook een custom SV650 en de nieuwe SV650X Café racer worden gepresenteerd.

Special guest, stunts en wheelies

Op zaterdag 24 februari komt MotoGP coureur Álex Rins om 11.00 uur op bezoek op de Suzuki stand. Daarnaast zijn gedurende de beurs drie stuntrijders van het Suzuki Stuntteam van de partij om de vetste stunts te laten zien. Op het buitenterrein worden bezoekers uitgedaagd zelf een wheelie te maken op een Suzuki GSX-S750 met een wheeliemachine. Genoeg reden om langs te komen op de Suzuki stand tijdens de MOTORbeurs.