vorige

Triumph viert feest! – Triumph Live Netherlands 2016

Na een mooi motorseizoen met prachtige nieuwe introducties kan een feest niet uitblijven en dus organiseert Triumph op zondag 18 september Triumph Live Netherlands! Het festivalterrein van de Ijsbreker in Leusden vormt dan weer het decor voor prachtige motoren, muziek, food, entertainment en veel gezelligheid.

Vertrek met MCRijen klanten vanuit Rijen naar dit Triumph evenement. Eerste groep tourrijders zal rond 09.30 uur vertrekken. We houden jullie op de hoogte! Hou de datum vrij in je agenda!!!

Triumph viert feest! Triumph Live Netherlands

De twee voorgaande edities werden al goed bezocht, maar met het uitgebreide programma van de komende editie is er al helemaal geen reden meer om thuis te blijven. Zo kan men genieten van live muziek, bieden de Triumph dealers weer volop inspiratie en koopjes op de Biker Market  en kun je demorijden op de nieuwste modellen van Triumph. Voor bezoekers die altijd al eens de prestaties van hun Triumph wilden laten testen staat er een gratis Dyno testbank klaar.

Nieuw voor dit jaar

Nieuw voor dit jaar is ook de “Bonneville Garage”, hier kom je in contact met de vrienden van de Triumph Twin Community, laat je je inspireren door een pin-stripe artiest en zadelbekleder van de Greasy Hands Motorshow, leer je alles over de Street Twin dankzij de duurtest van Moto73 en kun je op de foto met de Thruxton 1200 (inclusief dame!) in de Big Twin fotobooth. Uiteraard vind je hier ook prachtige Triumph Customs, drink je echte koffie van de VW Barista en staat de barbier voor je klaar om de stoppels van je wang te halen. Liefhebbers van de Meriden Triumph’s kunnen hun hart ophalen in de Expo van de Triumph Owners Club Nederland, waar een legendarische line-up van pre ’65 modellen gepresenteerd zal worden.

Gezellig weekend

Voor wie van ver komt of er een extra gezellig weekend van wil maken is er een hotelarrangement met een BBQ de avond voorafgaand aan het evenement. Voor slechts €46,50 p.p. op basis van een tweepersoonskamer (incl. ontbijt) slaap je dan in het Van der Valk hotel te Leusden. De BBQ kost 15,- p.p. en zal gehouden worden bij de Ijsbreker. Informatie over het reserveren kan men vinden op www.triumphmotorcycles.nl onder evenementen.

Exclusieve Triumph Live Cap

Voor bezoekers die vooraf bij de Triumph dealer het exclusieve ticket hebben opgehaald ligt er een exclusieve Triumph Live Cap klaar bij de Triumph stand. Deze tickets zijn bij Motor Centrum Rijen verkrijgbaar vanaf de derde week augustus.

Vertrek met MCRijen klanten vanuit Rijen naar dit Triumph evenement. Eerste groep tourrijders zal rond 09.30 uur vertrekken. We houden jullie op de hoogte! Hou de datum vrij in je agenda!!!

Lokatie

Adres: De Ijsbreker, Bavoortseweg 25, 3833 BM, Leusden
Doors open: 10:00 – 16:00
Entree: Gratis – ook zonder ticket.

Check voor meer informatie: https://www.facebook.com/events/247545142286651/

Triumph Live Netherlands