vorige

Triumph presenteert 2018 modellen in Soest

Op zondag 19 november presenteert Triumph tijdens het Triumph Preview Event haar nieuwe modellen 2018 op een legendarische locatie, het Nationaal Militair Museum in Soest. Het Britse motormerk biedt hiermee de unieke mogelijkheid aan haar fans om maar liefst vier nieuwe modellen te aanschouwen, ruim voordat deze op de markt komen.

Triumph presenteert 2018 modellen in Soest

Nieuwe Bonnevilles in levende lijven

Na het introduceren van de nieuwe Bonneville Speedmaster en Bobber Black tijdens het openingsevenement van het nieuwe bezoekerscentrum in Hinckley, kan de Britse motorfabrikant niet wachten om deze sensationele nieuwe Bonnevilles in levende lijven aan het publiek te tonen.

Triumph presenteert 2018 modellen in Soest

Wachten is niet het sterkste punt van de Britten want naast de reeds onthulde Speedmaster en Bobber Black zullen zij nog twee onbekende nieuwe modellen op het toneel hijsen. Over welke modellen het gaat mag op dit moment nog niet vrijgegeven worden, hiervoor zal de persdag – 7 november – van de EICMA afgewacht moeten worden.

Geïnteresseerde motorrijders zijn van harte welkom tijdens het Preview Evenement tussen 11:00 en 17:00. Enkel voor motorrijders, want entree is exclusief op vertoon van een geldig motorrijbewijs.

Triumph presenteert 2018 modellen in Soest