vorige

TRIUMPH Presenteert 2020 modellen in Utrecht

Op zondag 8 december presenteert Triumph haar nieuwe 2020 modellen tijdens het TRIUMPH PREVIEW EVENT in de METAAL KATHEDRAAL in Utrecht. Het Britse motormerk biedt hiermee de unieke mogelijkheid aan haar fans om GRATIS de nieuwste 2020 modellen te aanschouwen (en op de meesten zelfs plaats te nemen).

Na het inmiddels verkrijgbaar zijn van de nieuwe Street Triple RS bij onze dealers zal de Rocket 3 snel volgen om op tijd te zijn voor de talloze Kerstshows bij onze dealers. Tijdens het TRIUMPH PREVIEW EVENT bieden wij echter de consumenten NU al de mogelijkheid om alle 2020 modellen bij elkaar te zien. Zo hebben we de wereldprimeur van de Tiger 900 GT PRO, Tiger 900 Rally & Tiger 900 Rally Pro. Andere modellen zullen onder andere zijn: Daytona Moto 2 LE, Bud Ekins T100 & T120 Special Edition, Bobber TFC, Scrambler 1200, Tiger 1200 en alle andere modellen uit ons reeds bestaande gamma. De consument krijgt dus een goed beeld van het complete Triumph assortiment met de nieuwe modellen als highlights.

Geïnteresseerde motorrijders zijn van harte welkom tijdens het TRIUMPH PREVIEW EVENEMENT in de Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20 te Utrecht op zondag 8 december tussen 13:00 en 17:00. Via onze website en Facebookpagina kan men zich aanmelden. Toegang is gratis echter voorregistratie is verplicht.