vorige

Triumph presenteert nieuwe Tiger 1200 en 800 op EICMA

Zojuist heeft Triumph Motorcycles op de persdag van de EICMA Motorshow in Italië twee nieuwe Tiger series onthuld; de nieuwe Tiger 1200- en 800-serie. Met de komst van deze nieuwe Tiger modellen vernieuwd Triumph in één keer, op in 2017 vernieuwde Tiger Sport na, haar complete Adventure gamma voor 2018.

De NIEUWE Tiger 1200 serie

Deze volledig nieuwe reeks is de nieuwste ontwikkeling in een legendarische geschiedenis die 80 jaar geleden begon en is speciaal gebouwd voor grote reizen die verder gaan, ook wanneer het asfalt stopt. Iedere afzonderlijke technologische innovatie, verbetering aan het motorblok, gewichtsbesparing, onderdeel van topspecificatie en stijlvernieuwing is enkel en alleen aangebracht om perfecte rijprestaties te leveren.

Tiger 800 serie

De nieuwe, sterk geüpdatete Tiger 800 XC- en XR-familie heeft opnieuw de grenzen van deze wereldwijd geliefde reeks verlegd met verbeteringen op meer dan 200 punten aan het chassis en het motorblok. Deze worden aangevuld met een reeks ingrijpende verbeteringen voor offroad-rijden die zorgvuldig in balans worden gehouden door verbeteringen voor op de weg.

Tigers op Triumph Preview Event!

Tiger fans en Adventure liefhebbers die niet kunnen wachten om de nieuwe Tigers te zien en voelen zijn van harte welkom tijdens het Triumph Preview Event in het Militair Museum in Soest op zondag 19 november. Hier presenteert Triumph de nieuwe Tiger 1200 en 800 serie voor het eerst aan het publiek in Nederland. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tussen 11:00 en 17:00 en ontvangen toegang tot het event op vertoon van hun motorrijbewijs .