vorige

Eerste 6 maanden Triumph

Team MC RIJEN is beloond met een zoete felicitatie! Wij willen alle klanten bedanken voor het vertrouwen in ons nieuwe merk. Dit is een stimulans voor de toekomst! MC RIJEN gaat ervoor!

Triumph Taart

Motor Centrum Rijen is sinds 2016 officieel dealer van het merk Triumph in de regio Breda. In 1902 is daar de eerste door Triumph geproduceerde motorfiets, genaamd No. 1. Hierna volgen vele modellen motoren in sportieve uitvoeringen, welke veelvuldig gebruikt zijn in films en wedstrijden. Met de Tiger 1200 Explorer bedwingt u alle continenten. Er zijn 3 uitvoeringen die ieder voorzien zijn van de nieuwste technologieën en mooie details. De Tiger heeft een Hill Hold Control,TSAS-semi active vering,Elektrisch verstelbaar windscherm, zadelverwarming en een geoptimaliseerde tractiecontrole evenals abs.

Motor Centrum Rijen officieel Triumph dealer

Indien u op zoekt bent naar een gebruikte motor dan heeft u bij Motor Centrum Rijen ruime keuze. Neemt u de occasion Triumph Rocket 3 touring met 6 maanden BOVAG garantie en inclusief duoseat, tweepersoons zadel, kofferset en sissybar. Wij hebben meer dan 100 tweedehands motoren op voorraad en bieden u een ruime selectie aan in onze showroom (600 m2+). Belt u met telefoonnummer 0161-240066. Mailen kan ook op verkoop@mcrijen.nl.