vorige

We hebben ‘m! De Triumph Tiger Explorer! Kom proefrijden!

De Nieuwe Triumph Tiger Explorer 2016 nu binnen bij MCRijen! Interesse?
Kom langs en neem uw helm mee. Er staat er een klaar om het te proberen.

De nieuwe Tiger Explorer is ontwikkeld om u te laten gaan waar u maar wilt. Altijd, overal. Van een ware continentenbedwinger tot een motorfiets voor de dagelijkse ritten, elk detail is speciaal ontwikkeld voor de rijder, om u te laten genieten van een optimale rijbeleving.

Tiger Explorer

Op de Triumph Tiger Explorer hebben ze de nieuwste technieken toegepast, die volledig zijn toegespitst op de rijder. Zo hebben ze zowel de prestaties als het rijcomfort verbeterd, alles met één ultiem doel: u een fantastische reis te bezorgen, of u de gebaande weg volgt, of de wildernis opzoekt.

Modellen

De XR-modellen zijn vooral gericht op gebruik op de weg, terwijl de XC-modellen juist volledig tot hun recht komen in het woeste terrein. Maar beide modellen voelen zich ook prima in hun element wanneer de rollen worden omgedraaid. De in hun klasse unieke driecilindermotor van 1215 cc is nog verder verfijnd voor meer vermogen en een hoger koppel, wat de jongste telgen van de Tiger Explorer-familie nog responsiever, sneller en soepeler maakt.