vorige

Uw Shoei helm perfect op maat!

De beste en fijnste helm is natuurlijk een helm op maat. Dat kan nu met het Shoei Personal Fitting Service bij Motor Centrum Rijen! Shoei Personal Fitting is een unieke service waarbij het hoofd van de klant wordt opgemeten en jouw Shoei helm perfect op maat gemaakt wordt.

Hoe werkt het?
Bij deze service staat de perfecte pasvorm van de helm centraal, om ervoor te zorgen dat je Shoei helm nog beter aansluit op je hoofd. Na de metingen gaat de gediplomeerde Shoei Personal Fitting Specialist aan de slag met de binnenvoering van je helm. De binnenvoering is zo ontworpen dat deze met verschillende losse onderdelen is aan te passen aan de vorm van je hoofd. Zodra de helm helemaal naar wens is aangepast krijg je een digitaal document met daarin de meetresultaten en de aanpassingen die aan je helm zijn gedaan.

De Shoei Personal Fitting Service wordt gratis toegepast bij aanschaf van een Shoei helm bij Motor Centrum Rijen. Heeft u eerder al een helm aangeschaft bij Motor Centrum Rijen? Op vertoon van uw aankoopbewijs de aanmeting en aanpassing van uw Shoei helm gratis uitgevoerd!

Wilt u gebruik maken van de Shoei Personal Fitting? Dat kan, voor € 60,- maken wij u helm helemaal naar wens. Dit geld ook wanneer u uw Shoei helm elders heeft aangeschaft.

De Shoei Personal Fitting Service is op afspraak en neemt ongeveer een halfuur in beslag.

Heeft u interesse in deze unieke service? Bel ons dan op 0161-240 066 voor een afspraak!