Vijf nieuwe Triumph Bonnevilles onthuld!

Wij stellen de nieuwe generatie van de legendarische Bonneville aan u voor – met vijf fantastische nieuwe Bonneville-motoren!

triumph-D-Series_Group_Shot

Het plezier en de toegankelijke rijeigenschappen van de nieuwe Street Twin, de tijdloze stijl van de Bonneville T120 en T120 Black, en ook de Thruxton en Thruxton R: de Triumph-racelegende is weer helemaal terug. Allemaal met 100% authentiek Bonneville-karakter, maar ook met echt moderne functionaliteit en prestaties.

Nieuwe Bonneville

De Street Twin is onze meest eigentijdse en toegankelijke nieuwe Bonneville voor puur rijplezier, die wordt aangedreven door een geheel nieuw 900 cc-motorblok met een hoog koppel. Met zijn unieke karakter, herkenbare geluid, slanke stijl en dynamische rijgedrag is de nieuwe Street Twin de perfecte Bonneville voor de rijder van vandaag en het ideale beginpunt voor personalisatie.

Tijdloze stijl

De tijdloze stijl en het legendarische karakter van het oorspronkelijke model uit 1959 zijn volledig behouden in de stijlvolle en authentieke Bonneville T120 en de bijzonder coole Bonneville T120 Black. Beide zijn vervaardigd met zeer veel aandacht voor details, kwaliteit en afwerking, maar de functionaliteit en prestaties van deze echt moderne klassieker zijn zeker van hetzelfde niveau. De aandrijving wordt verzorgd door het geheel nieuwe 1200 cc-blok met hoog koppel van de Bonneville, dat wordt gevoed met schitterende, authentiek vormgegeven dubbele gasklephuizen.

triumph-all-three_Hero

De nieuwe 1200 cc-Thruxton en Thruxton R

De nieuwe 1200 cc-Thruxton en Thruxton R zijn het echte werk. Met hun geweldige wendbaarheid, kracht en prestaties zijn dit de ultieme moderne klassieke caféracers. Beide hebben de fraaie, imposante en authentieke vormgeving van weleer en bieden daarnaast de kracht, het remvermogen, de prestaties en de rijeigenschappen waarmee ze hun legendarische naam helemaal waar maken.

Kort nieuws…

 • Kawasaki kondigt twee com…
  Naast de Ninja H2 SX, de Z900RS CAFE en de Ninja ZX-10R SE kondigde Kawasaki op de EICMA in Milaan nog een grote verrassing voor de Europese markt aan, ....
 • Nieuwe Kawasaki Ninja ZX-…
  Naast de standaardversie en een race georiënteerde RR uitvoering introduceert Kawasaki de nieuwe Ninja ZX-10R SE, de meest hoogwaardige Ninja ZX-10R ooit met ....
 • Kawasaki verrast met CAFE…
  Onlangs onthulde Kawasaki op de Tokyo Motor Show de bloedstollend mooie Z900RS retro, op de EICMA in Milaan deed Kawasaki er nog een schepje bovenop met de ....

Nieuws op categorie

 • Nieuwe en gebruikte motoren
 • Motorservice, reparaties en onderhoud
 • Uitgebreid assortiment motorkleding
 • Wij zijn lid van de BOVAG