Vijf nieuwe Triumph Bonnevilles onthuld!

Wij stellen de nieuwe generatie van de legendarische Bonneville aan u voor – met vijf fantastische nieuwe Bonneville-motoren!

triumph-D-Series_Group_Shot

Het plezier en de toegankelijke rijeigenschappen van de nieuwe Street Twin, de tijdloze stijl van de Bonneville T120 en T120 Black, en ook de Thruxton en Thruxton R: de Triumph-racelegende is weer helemaal terug. Allemaal met 100% authentiek Bonneville-karakter, maar ook met echt moderne functionaliteit en prestaties.

Nieuwe Bonneville

De Street Twin is onze meest eigentijdse en toegankelijke nieuwe Bonneville voor puur rijplezier, die wordt aangedreven door een geheel nieuw 900 cc-motorblok met een hoog koppel. Met zijn unieke karakter, herkenbare geluid, slanke stijl en dynamische rijgedrag is de nieuwe Street Twin de perfecte Bonneville voor de rijder van vandaag en het ideale beginpunt voor personalisatie.

Tijdloze stijl

De tijdloze stijl en het legendarische karakter van het oorspronkelijke model uit 1959 zijn volledig behouden in de stijlvolle en authentieke Bonneville T120 en de bijzonder coole Bonneville T120 Black. Beide zijn vervaardigd met zeer veel aandacht voor details, kwaliteit en afwerking, maar de functionaliteit en prestaties van deze echt moderne klassieker zijn zeker van hetzelfde niveau. De aandrijving wordt verzorgd door het geheel nieuwe 1200 cc-blok met hoog koppel van de Bonneville, dat wordt gevoed met schitterende, authentiek vormgegeven dubbele gasklephuizen.

triumph-all-three_Hero

De nieuwe 1200 cc-Thruxton en Thruxton R

De nieuwe 1200 cc-Thruxton en Thruxton R zijn het echte werk. Met hun geweldige wendbaarheid, kracht en prestaties zijn dit de ultieme moderne klassieke caféracers. Beide hebben de fraaie, imposante en authentieke vormgeving van weleer en bieden daarnaast de kracht, het remvermogen, de prestaties en de rijeigenschappen waarmee ze hun legendarische naam helemaal waar maken.

Kort nieuws…

 • De nieuwe Kawasaki Versys…
  Op zaterdag 23 februari zal de Kawasaki Versys 1000 SE voor het eerst te zien zijn in onze showroom en vertellen wij u graag alle ins en outs over deze ....
 • Dè Ladies motorjas van di…
  De getailleerde Luna motorjas is gemaakt van heerlijk soepel rundleer en super comfortabele stretch delen, waardoor deze jas niet alleen fijn draagt maar ook ....
 • De nieuwe Kawasaki Versys…
  De Versys 1000 is met zijn sportieve viercilinder krachtbron en sublieme rijwielgedeelte al jaren de koning van het Adventure Sport segment. Voor 2019 is deze ....

Nieuws op categorie

 • Nieuwe en gebruikte motoren
 • Motorservice, reparaties en onderhoud
 • Uitgebreid assortiment motorkleding
 • Wij zijn lid van de BOVAG