Vijf nieuwe Triumph Bonnevilles onthuld!

Wij stellen de nieuwe generatie van de legendarische Bonneville aan u voor – met vijf fantastische nieuwe Bonneville-motoren!

triumph-D-Series_Group_Shot

Het plezier en de toegankelijke rijeigenschappen van de nieuwe Street Twin, de tijdloze stijl van de Bonneville T120 en T120 Black, en ook de Thruxton en Thruxton R: de Triumph-racelegende is weer helemaal terug. Allemaal met 100% authentiek Bonneville-karakter, maar ook met echt moderne functionaliteit en prestaties.

Nieuwe Bonneville

De Street Twin is onze meest eigentijdse en toegankelijke nieuwe Bonneville voor puur rijplezier, die wordt aangedreven door een geheel nieuw 900 cc-motorblok met een hoog koppel. Met zijn unieke karakter, herkenbare geluid, slanke stijl en dynamische rijgedrag is de nieuwe Street Twin de perfecte Bonneville voor de rijder van vandaag en het ideale beginpunt voor personalisatie.

Tijdloze stijl

De tijdloze stijl en het legendarische karakter van het oorspronkelijke model uit 1959 zijn volledig behouden in de stijlvolle en authentieke Bonneville T120 en de bijzonder coole Bonneville T120 Black. Beide zijn vervaardigd met zeer veel aandacht voor details, kwaliteit en afwerking, maar de functionaliteit en prestaties van deze echt moderne klassieker zijn zeker van hetzelfde niveau. De aandrijving wordt verzorgd door het geheel nieuwe 1200 cc-blok met hoog koppel van de Bonneville, dat wordt gevoed met schitterende, authentiek vormgegeven dubbele gasklephuizen.

triumph-all-three_Hero

De nieuwe 1200 cc-Thruxton en Thruxton R

De nieuwe 1200 cc-Thruxton en Thruxton R zijn het echte werk. Met hun geweldige wendbaarheid, kracht en prestaties zijn dit de ultieme moderne klassieke caféracers. Beide hebben de fraaie, imposante en authentieke vormgeving van weleer en bieden daarnaast de kracht, het remvermogen, de prestaties en de rijeigenschappen waarmee ze hun legendarische naam helemaal waar maken.

Kort nieuws…

 • Triumph viert 59-jarig be…
  Het is dit jaar exact 59 jaar geleden; 1959 het jaar van het begin van een legende, een legende die nog altijd voort duurt. 1959, het geboortejaar van de ....
 • De unieke A2 geschikte Ka…
  Goed nieuws voor A2 rijders, want de langverwachte nieuwe Kawasaki Z900 70kW staat vanaf nu in de showroom. De Z900 is niet alleen de meest populaire Naked in ....
 • Bloesemtocht 2018
  Motor Centrum Rijen wil in 2018 het nieuwe motorseizoen inluiden met een prachtige toertocht (Bloesemtocht 2018) door het mooie Brabantse land. Er is een mooie ....

Nieuws op categorie

 • Nieuwe en gebruikte motoren
 • Motorservice, reparaties en onderhoud
 • Uitgebreid assortiment motorkleding
 • Wij zijn lid van de BOVAG