vorige

VOORDEELHELMEN RIJEN IS OPEN!

Als een van de snelst groeiende dealerbedrijven van Nederland blijft Motor Centrum Rijen continu innoveren. Nadat we vorig jaar onze showroom compleet hebben vernieuwd, zijn wij nu ook een unieke samenwerking aangegaan met Voordeelhelmen.nl, de grootste helmen- en motorkleding webshop van de Benelux met meer dan 70 verschillende merken! Onze kledingshop is hiervoor compleet verbouwd en vanaf nu (op afspraak) geopend als Voordeelhelmen Rijen.

Cees Langeveld – Eigenaar MC Rijen
“De motormarkt is constant in beweging en in de laatste tien jaar heeft er natuurlijk een enorme verschuiving naar online plaatsgevonden. Met Voordeelhelmen Rijen combineren we het gemak en het vertrouwen van een fysieke kledingshop met de unieke pluspunten van een grote webwinkel. Hierdoor kunnen we onze klanten, zowel in de winkel als online, het breedste online assortiment motorhelmen, motorkleding en motoraccessoires aanbieden tegen de scherpste prijzen.”

Kim Paans – Adviseur Motorkleding
“Door de samenwerking met Voordeelhelmen kunnen we onze klanten beter bedienen dan ooit tevoren en is onze collectie nog verder uitgebreid met diverse topmerken zoals Arai en Dainese. Hebben we ondanks onze enorme collectie een artikel toch niet op voorraad? Dan ligt deze binnen enkele dagen al in onze winkel voor een pasafspraak of we sturen het direct naar je toe. Daarnaast kun je bij Voordeelhelmen Rijen ook terecht voor de unieke Shoei Personal Fitting Service, waarbij we jouw nieuwe Shoei helm perfect op maat kunnen maken.”

Michelle Langeveld – Eigenaar MC Rijen
2020 is door COVID-19 voor iedereen een zeer bewogen jaar geweest. Wij zijn dan ook ontzettend blij dat wij nu onze deuren voor de verkoop- en kledingafdeling weer mogen openen en we nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze prachtige nieuwe winkel!

Bekijk ons enorme nieuwe assortiment of maak direct een pasafspraak via www.voordeelhelmenrijen.nl