vorige

Wij gaan verbouwen

Motor Centrum Rijen is al jaren een vertrouwd adres voor alles wat met motorrijden te maken heeft. Onder de leiding van Cees Langeveld en zijn dochter Michelle is de winkel de afgelopen 15 jaar enorm gegroeid en zijn we naast Suzuki ook officieel merkdealer van Kawasaki en Triumph geworden. We zijn dan ook bijzonder trots dat we in tegenstelling tot veel andere retailers juist meer en meer mensen in onze winkel krijgen die onze passie voor het motorrijden en persoonlijke service weten te waarderen.

Onze activiteiten zijn zelfs zo toegenomen dat we op het moment compleet uit ons jasje gegroeid zijn. Daarom zullen wij vanaf 12 november met een grootscheepse verbouwing van onze showroom starten, waarbij we aanzienlijk meer vloeroppervlakte krijgen en we onze winkel klaarmaken voor de toekomst. Motor Centrum Rijen is zeer positief over de toekomst, want dankzij de verbouwing hebben wij tevens de mogelijkheid gecreëerd om nog meer nieuwe merken aan ons te koppelen. Welke merken wij zullen toevoegen blijft nog even geheim, maar wij zijn ervan overtuigd dat iedereen positief verrast zal zijn!

Wij verwachten dat de verbouwing al dit jaar voltooid zal zijn en dat wij rond de kerst onze nieuwe showroom feestelijk zullen openen. Wij houden je hierover uiteraard op de hoogte. Tijdens de werkzaamheden zullen wij gewoon geopend blijven en hebben we een grote verbouwingsuitverkoop met super scherpe aanbiedingen en tot wel 70% korting op onderdelen, accessoires en kleding!

Graag willen we al onze klanten via deze weg hartelijk bedanken voor het vertrouwen en kijken we uit naar al het moois wat de toekomst gaat brengen.

Team Motor Centrum Rijen