vorige

Aftermovies: Kawasaki Intermot 2016

Het gaat goed met Kawasaki, want dankzij de meest moderne line-up in de markt groeide het Japanse merk de afgelopen jaren als kool. Ook voor 2017 zijn de verwachtingen hoog gespannen, want tijdens de Intermot in Keulen deelde Kawasaki alvast de eerste klap uit naar de concurrentie door maar liefst vier geheel nieuwe modellen te presenteren!

Lees hier het volledige nieuwsbericht van 4 oktober 2016

Ninja ZX-10RR – Get even closer

Kawasaki voert niet alleen op straat vele segmenten aan, ook op het circuit gaat het Kawasaki voor de wind met diverse titels in het World SBK. Als hommage aan de vele motorsport successen brengt Kawasaki de Ninja ZX-10RR, een unieke race ready Supersport die geschikt voor zowel het circuit als de openbare weg.

Kawasaki Z1000SX

De Kawasaki Z1000SX is onmiskenbaar de grondlegger van het Sport-Touring segment. Met zijn SuperSport prestaties en Touring comfort is de “SX” met recht een sportmachine en reismotor in één. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Z1000SX al meteen vanaf zijn introductie een regelrechte hit was. Op de Intermot in Keulen presenteerde Kawasaki de compleet nieuwe derde generatie van deze alleskunner, met nieuwe looks, nog meer comfort en baanbrekende elektronica.

Ninja 650

Ook in de middenklasse brengt Kawasaki revolutionair nieuws met de compleet nieuwe Ninja 650. De Ninja 650 biedt een unieke combinatie van Supersport looks en dagelijkse bruikbaarheid, waarmee deze innovatieve machine meteen zijn eigen unieke segment creëert.

Ninja H2 Carbon

Kawasaki heeft zichzelf wederom overtroffen door het meest geavanceerde model ooit nog verder te verbeteren in de vorm van de 2017 Ninja H2 Carbon. Naast een Euro4 update heeft de Ninja H2 vele nieuwe features gekregen, waaronder Kawasaki’s meest geavanceerde elektronica en een hoogwaardige Öhlins TTX achterschokdemper. Maar alsof dat nog niet exclusief genoeg is, brengt Kawasaki tevens de unieke Ninja H2 Carbon op de markt. Een absoluut collectors item, waarvan er slechts 100 stuks geproduceerd worden.