vorige

MC Rijen KTM Adventure Ride-Out – 23 september

Tijdens de KTM Adventure Ride-Out kun je tijdens een geheel verzorgde dag uitgebreid kennis maken met de meest geavanceerde KTM Travel modellen, zoals de imposante 1290 Super Adventure S en de 890 Adventure R.  De Ride-Out is een geheel verzorgde dag inclusief motorhuur, lunch en brandstof voor slechts € 250,- per persoon! Uiteraard ontvang je na afloop ook nog een leuk aandenken van ons.

We hebben een schitterende rit van 165km door het Brabantse landschap en de Alblasserwaard uitgezet die voor motorijders van alle niveaus toegankelijk en vermakelijk is. Uiteraard kun je ook meedoen met je eigen KTM Adventure motor, dan bedragen de kosten slechts € 100,- (exclusief brandstof). Er zal tijdens de Ride-Out uitsluitend op asfalt gereden worden.

LOCATIE EN TIJDEN

We starten op donderdag 23 september vanuit onze showroom om 09:00, waar de dag ook weer eindigt rond 17:00. Je krijgt eerst een uitleg van de motoren en de route. Daarna kleden we ons om en gaan we rijden om 10:00 en rond 16:00 zullen we weer terug zijn in Rijen. We rijden in groepen van 4 tot 6 personen die begeleid worden door een ervaren voorrijder.

AANMELDEN

Wil je deelnemen aan de KTM Adventure Ride-Out en beschik je over een geldig motorrijbewijs?
Stuur dan de onderstaande gegevens naar verkoop@mcrijen.nl

Voornaam:
Achternaam:
Adres:
PC & Plaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Eigen motor: ja/nee


SEPTEMBER IS KTM MAAND BIJ MOTOR CENTRUM RIJEN!

De hele maand september kleurt Motor Centrum Rijen oranje, want deze maand organiseren we in samenwerking met KTM Nederland hebben maar liefst drie unieke KTM-evenementen!

KTM Experience Days – 10 & 11 september
MC Rijen KTM All-Road Experience – 16 september
MC Rijen KTM Adventure Ride-Out – 23 september